Jag går inte isär när jag går med dig

 
Veckan har börjat bra med en massa häng med vänner, fullspäckat schema samt massa musik hela tiden. Igår fick jag tillbaka olika prov inklusive betyg, jag svammlade på gemun samt repade med Hedda efter skolan. Idag är det tisdag och på skolan har jag skrivit klart min debattartikel, ätit choklad och repat med Hedda även idag. Ensemblen gick väldigt bra idag också, det kändes som att stämmorna vi gjort satte sig riktigt bra. Efter skolan åt jag gratis kakor och drack te med Maria medan en av mina Lovisor klippte sig. Sen efter det så mötte jag upp tre andra vänner Linnea, Diddley och Jacob och vi såg serier, åt mat och snackade och sådär. Sånt man brukar göra ungefär. I helgen är det första advent och jag liksom kan inte fatta att det redan är dags? Herregud. Vart tar tiden vägen egentligen? Men tycker det är väldigt mysigt med denna kyla och detta mörker, trots att kylan bokstavligen griper tag som ett kallt skelettgrepp runt både kropp och själ påväg till skolan. På torsdag ska vi i alla fall sjunga jullåtar på kören, då hoppas jag att jag kan få tillbaka lite värme. Hade varit skönt.

Bara så länge det finns stjärnor över oss

Igår hade jag en väldigt händelserik lördag, på ett bra sätt. Först var det öppethus på skolan och då satt jag mest och skrattade i ett hörn medan jag tittade på dans och lyssnade på musik med Maria och Hedda. Senare mot kvällen vankades det Hate Club, en feministisk kväll på punkhuset och det bara ägde så mycket. Så efter nya bekantskaper, många skratt och häng med härligt folk så kunde jag vara väldigt nöjd med min lördag. Fredagen var också väldigt lyckad. Åt ute med min familj och sen hade jag filmmys med Lovisa och Hedda. Puss på dom. Idag har jag mest legat i sängen och sett serier, längtat till juletider och bara varit lättad över at jag inte har något skolarbete som måste göras alls. Och snart kommer Linnea hit och hänger. Bästa helgen på ett bra tag, tror jag.

Even the wrong words seem to rhyme

Vad gör jag om dagarna nu för tiden egentligen? Det vet jag knappt själv. Allt har iallafall känts okej och bra på senaste tiden, vet inte varför dock för jag går fortfarande omkring med någon form av konstant förvirring. Jobbigt, men man måste väl leva med det. Att det ändå känts hyfsat bra på senare tid kan ha att göra med att jag umgås med personer jag verkligen vill umgås med, att jag prioriterar livet före skolarbeten, att jag umgås med mina bröder en hel fredagseftermiddag, att jag går på konserter och skrattar för mig själv för jag känner mig så komplett, att jag flyr till andra delar av stan bara sådär eller att jag promenerar under stjärnklar himmel med nån som jag trivs så bra med. Och det är skönt att verkligen kunna välja vilka man ska spendera tid med och inte bara vara med folk för att man "borde". Har flera planer inför helgen också och det kommer bli hur mys som helst. 

Om jag inte vart så rädd hade jag gjort det

En vecka har gått och härmed är höstlovet slut. Under tiden jag varit ledig har jag gjort om i mitt rum, träffat släkt, inhandlat en vinterkappa samt umgåtts lite med olika vänner. Jag har haft en skönt höstlov fastän jag inte gjort så jättemycket. Jag har liksom haft tid att andas, och det var nog exakt det som jag behövde. En sak som jag annars inte hinner med, ungefär. Imorn drar en ny vecka igång och det känns bara jobbigt. Inlämningar, prov, terminsuppspel och massa press står på schemat. Ja ni hör ju bara, det ska krävas något riktigt jävla speciellt som möjligtvis skulle kunna göra att denna vecka blir bra. 
RSS 2.0