Hela världen är min

Fredag idag och det firar jag med lite extra fina naglar. Dom blev lite kladdiga och så men jag tycker att dom kunde få vara såhär fredagsfina ändå. Ikväll ska jag äta middag med mina två bröder samt maja, det ska bli himla mysigt. Jag ska även spendera kvällen med min bästa matilda och det kommer bli bra, så bra. Det kan bara inte gå fel när vi är tillsammans. Och imorgon, imorgon fyller jag femton år.

It's not fading, however hard you try

Idag vill jag väl mest krypa ner i gosiga tjocktröjor, dricka té i mängder, lyssna på lucy rose, se pll samt laga mat med mina två bröder, och det är det jag gör också. Skoldagen idag var helt okej, speciellt då jag lunchade hemma hos emelie och lunchen bestod av världens godaste kycklingwok samt en redig kladdkaka till efterrätt. Det var mysigt. Nu har jag precis sett det senaste avsnittet av pll, och det enda jag kan säga är att jag är chockad och näst inpå död. Det var så bra. Och till er som aldrig fattat grejen med pll - Jag fattar inte grejen med er.

Jag vet hur ont det gör när hoppet dör, men askan är den bästa jorden

Gårdagen var superfin. Jag umgicks med min fina Lis hela eftermiddagen. Vi åt glass, åt nudlar, drack thé, såg film, lyssnade på grym musik och pratade om allt som finns. Idag är det himla kallt ute och jag går omkring i tjocktröja, jeansjacka, halsduk, jeans och mian docs men jag fryser sönder ändå. Men det är fint med kyla ändå, då kan man värma sig med brasor och täda ljus och jag får en anledning till att bära mina bästa och mysigaste tjocktröjor dag ut och dag in. Ja, jag tycker om hösten.

Fell in your opinion when I fell in love with you

Hade en sådan bra helg på fina sommarstället med personer jag tycker om. Vi åt god mat, myste vid sprakande brasor och bara hade bästa tiden. Efter en drastisk och omvälvande skolvecka var detta exakt vad jag behövde. Och imorn drar det igång igen, den där skolan. Det ska bli jobbigt faktiskt och jag är inge pepp alls när jag tänker på det. Men sen helt plötsligt kommer jag och tänka på att jag ska få träffa fina Lis imorn efter skolan och då känns allt så, så mycket enklare. Ikväll ska jag äta god mat och sova tidigt, försöka åtminstone.

Vi är tomma skal som suktar efter innehåll

Igår hade jag bästa dagen på länge. Var med min fina Lis hela eftremiddagen och framåt kvällen också. Så bra det var. Vi åt mat, snackade om allt som finns, drack te, promenerade omkring i kvällen, myste i norra och hade bästa tiden helt enkelt. Idag är det fredag och jag hade en ganska bra dag i skolan trots att jag verkligen inte ville sätta mig på bussen imorse. Ikväll ska jag bege mig ut mot stugan och vara där hela helgen, ska bli så skönt. Nu förgyller krunegård tomrummet som finns i mitt rum och han är så fin och bra, åh.

But look here, everything is gonna change

Trots att jag behöver stiga upp tidigt och bege mig mot busshålsplatsen i ett aldeles för kyligt luleå, så känns det ändå bra att vara tillbaks i dom gamla vanliga rutinerna igen. Bara man på kvällen får lyssna på krunegårds magnifika Korallreven & vintergatan, dricka té, tända ljus samt rökelser och bära den mysigaste tjocktröjan så ska jag nog klara av den första veckan i skolan iallafall. Sedan får jag ta resten som det kommer. Imorgon har jag inga praktiska eller estetiska ämnen och jag förstår inte hur jag kommer orka den dagen. Åh. Men med tankarna på att på torsdag kommer jag förhoppningsvis ha den bästa eftermiddagen på länge så tror jag att jag kommer kunna genomlida den dagen. 

So far away but still so near

Första skoldagen blev ungefär de jag hade förväntat mig. Förstår inte riktigt hur jag kommer orka med detta år riktigt, men jag får göra det bästa av situationen, helt enkelt! Efter en inte allt för lång skoldag begav vi (jag och mina två fina) oss in till stan för att spendera lite tid tillsammans, jag kom hem med världens finaste dagbok förresten. Tycker om det jättemycket och jag lovar, lovar lovar lovar att ni ska få se den någon dag. Annars har dagen varit himla fin och rolig. Har pratat med min bästa Lis i princip hela dagen. Hon är så fin hon, och på torsdag ska vi spendera tid tillsammans och åh det kommer bli så bra. Hoppas att ni har haft en fin första-skoldag! (och till er som fortfarande har sommarlov, åh vad jag är avis). Godnattkramar!!

Klockan ett på fredagsnatten

Fint nattsnack på facebookchatten, grönt té med honung i och planering inför morgondagen. Jag har även durckit chailatte på friends under kvällen och det var så himla mysigt och bra. Imorgon vankas musikens makt och krunegård, det kommer bli så fett! Med så fina vänner som jag har, nya som gamla, så kan ingenting gå fel. Absolut ingenting.

Lovely jag går sönder

Mitt rum nästan brinner, så varmt är det här inne. Idag har jag ätit glass i solen med emilia och pappa samt myst i norra med mina favvisar. Imorgon är det musikens makt och det kommer bli himla bra, hoppas bara på fint väder! Ska träffa fina människor, förhoppningsvis, och ha en bra avslutning på ett fint och fantastiskt sommarlov. Ikväll fyller linnea henriksson tomrummet som bara ekar och ekar i mitt rum. 

Nattbloggning

Idag har jag- fikat på finaste femtiotalscaféet, hängt på floras kulle, sett senaste avsnittet av bästa serien, målat turkosa naglar, twitter-pratat med en fin tjej, ätit somrig middag, myst med familjen framför en makalöst fin solnedgång samt nästan dött av värmen. Har haft en himla fin dag och solen har lyst i princip hela tiden. Imorgon ska jag, min pappa och min bror åka ut med båten och ha lite lunchpicknick på en fin strand som vi besöker varje år, hoppas på ett dopp i det blå också. Nu ska jag försöka få mig en god nattsömn även fast det är otroligt varmt i mitt rum. Godnatt fina ni <3

When you drew pictures on my hand, in permenent marken pen

Såhär ser jag ut idag. Idag lyser solen över luleyo och det är ganska varmt och fint också. Perfekt att all värme och solsken ska anlända sista veckan av sommarlovet... Nu, idag, känner jag inte av min förkylning någonting alls, förutom några enstaka hostningar var och varannan timme. Så himla skönt. Gårdagen var fin den med, jag och bästaste emelie åt vaniljmunkar vid solnedgången i norrahamn och pratade och skrattade och hade bästa tiden. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske tar en fika på stan eller så. Nu ska jag iallafall äta vattenmelon på min balkong, hihi. 

Jag vill ha mer, finns det nåt annat sätt?

Idag är det så soligt ute och varmt så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Försöker iallafall ta vara på sista sommarlovsveckan, på bästa möjliga sätt. Idag har jag fikat på stan med min pappa, efter det låg jag mest hemma i soffan och var sjuk. Nu mår jag aningens bättre så ikväll ska jag umgås med en fin vän. Hoppas att ni har det bra, var ni än är. Sommarlovskramar till er <3

Söndagsprickar och tillbakablickar

Idag klär jag mig i prickig klänning med krage och söta sockar. Jag gör egentligen ingenting speciellt, utan traskar mest runt på stan i solskenet och inhandlar nya strumpbyxor och spets-strumpor. Ikväll ska vi få middagsgäster också, det blir himla mysigt. Gårkvällen var förresten så himla bra! Umgicks med ett gäng fina människor, vi snackade och skrattade långt in på natten. Åh, tycker om mina vänner så mycket! Och juste, glöm inte att följa mig på twitter och instagram, heter litenochglad på båda två, hihi. 

Himmelriket


Välkommen hem till kyliga stan.

Hej ni, nu är jag hemma från ön. Så idag har jag spatserat omkring på stan med en fin vän, köpt ett nytt höstigt nagellack och frusit så, så mycket. Även fast det känns tråkigt att lämna mitt sommarparadis så känns det ändå skönt att vara tillbaka i stan. Har inte så mycket planer inför kvällen, men det blir nog bra och fint iallafall. Och förresten, har inte berättat för er så mycket om kalasandet som var förra helgen. Det var fett iallafall, speciellt linnéa. Nu är jag mest avis på alla som är få wow och njuter av florence + the machine, feist, first aid kit, bon iver och alla andra bästabästabästa artister. Åh. Men jag, jag får nöja mig med krunegård nästa helg och musikens makt. Det blir nog bra ändå! 

Germandön i mitt hjärta

På finaste liljeudden hittade jag världens mest fantastiska smultronställe, åh.Och massvis med åkerbär hittade vi också, så gott!Mysigaste som finns typ.Bada bada bada och kanske simma över till finland om man vill.Finaste Edwin, Wilmer och Ayla.Himla fint.En liten överblick över mitt sommarparadis.Myser vid elden med fina ellen som kom på besök.Läste ut himlen börjar här på två dagar, och nu är jag pepp för nu ska jag läsa Kapitulera omedelbart eller dö.Coolaste radion någonsinn, helt seriöst, älskar den (även fast jag har lust att krossa den ibland för att den inte lyder mig)En fin ellen och en fin himmel och ett fint hav och allt är fint.Vi tog en roddtur med lillbåten klockan tolv på natten och njöt av livet.Och såhär fint är det när solen lyser in i fönstret i storstugan.
Okej, luleåkalaset är roligt och fett, men det kan inte hindra mig från att hjärtat slår några extra slag när jag tittar igenom bilder och tänker på fina germandön. Imorgon far jag dit igen, åh så fantastiskt.

Fina, fina sommarställe

du gör min sommar komplett.

Lever livet

Så fint allt är (dock inte vädret för det åskar just nu). Men allt annat lixom. Jag ska få umgås med mina finaste underbaraste bästaste vänner hela helgen ut och jag ska kalasa så det värker i fötterna och magen krampar av skratt. Åh. Och allt blir ju inte sämre av att jag har köpt en ny fin kjol från monki, fniss. Ikväll ska jag förmodligen äta middag med min bror och sedan kalasa med en fin vän. 




RSS 2.0