BESTIE

Älskar Second Hand. Man vet aldrig vad man kan hitta. Och idag, idag blev jag ägare till denna fina jacka. Är också bara femtio kronor fattigare nu än när jag vaknade imorse. Tack än en gång, röda korset.

FLIGHTLESS BIRD

Idag ritar jag i ritboken, lyssnar på fin musik, dricker thé, äter nudlar, får tandställning, sjunger och pluggar i väntan på att nån ska komma hem och göra mig sällskap. Och ja, ni läste rätt. Har faktiskt fått tandställning. Känns himla konstigt men jag vänjer mig nog. Och jag har, som jag sa, ägnat stora delar av dagen till att rita i finaste boken. Har börjat på en bild som jag tror kommer bli riktigt bra i slutändan, hoppas det i varje fall!

SINNES

Sinnessjukt vad grymt. Vilken talang. Finns inga ord. Detta kan man verkligen bara inte missa. Lyssna nu. Helt otroligt.

TISDAGSTANKAR

Har haft en ganska bra dag i skolan - Nu har jag dock ganska brottom! Ska ut på stan med kära mamma och sen äta middag med familjen, och ikväll kanske lite födelsedagsfirande! Jag har en fin tisdag.

STJÄRNAN

Idag åt vi godaste middagen plus tårta på det. Är mätt ännu. Hehe. Har för det mesta suttit på sängen med emilia samt tre kuddar plus gosedjur och upptäckt ny musik. Det var fint. Nu funderar jag på att gå och lägga mig för jag orkar inte vara trött imorn. Har inga speciella planer inför morgondagen men jag antar att det blir hur bra som helst ändå, det brukar det bli. Hoppas att ni har det fint. Kram på er <3

BÄSTA BOKEN

Idag regnar det lite ute. Jag har varit hos tandläkarn och nu äter jag tårta och småhänger med majsan och arvid. Det är jättemysigt! Vill läsa. Vill hitta en såndär bok som får en att ligga vaken på natten och inte kunna slita sig ifrån den. Problemet är, att det känns som om jag redan läst den bästa boken jag någonsinn kan hitta. Då, när den var så himlahimla bra, vill jag inte läsa någon annan efter det. Då blir jag bara besviken. Men nåja. Nu är jag iallafall nöjd att jag slipper plugga efter skoltid, så ikväll ska jag bara ha det fint med dom jag tycker mest om. Puss.

SKOLARBETE

Lämnade in ett stort SOarbete igår. Det var så himla skönt att få det gjort och allt blev en himla lättnad, för det var himla svårt dessutom. Sen nu när jag kom till skolan får jag ett till, lika stort, arbete i mina händer. Så. Himla. Jobbigt. Att vi har matteprov på ekvationer efter lunch gör ju inte saken bättre heller. Jag längtar hem till min tårta. Ska tröstäta jättemycket. Ne, men allavrligt  nu då. Är så sjukt less på skolan och vill att det ska bli lov nu nu nu. Antar att jag inte är den enda...

SOMMARTANKAR

Har bakat godaste tårtan idag. Så himlahimla god så jag dör. Annars så går jag runt med mössa på huvve och jobbar om den industriella revolutionen plus pluggar ekvationer. Tragiskt men så är det. Har kollat igenom gamla minnen imorse också. Ganska roligt. Annars så går vi mot ljusare tider och inatt ställde vi fram klockan en timme (vilket för mig betyder att vi är en timme närmre sommarn). Imorn ska jag, förhoppningsvis, klä mig i tunna leggings och vårjackan plus kånken på det. Sommarn är nog inte så långt bort ändå...
Ps. Längtar till finaste hornön.

EN FREDAG SOM DENNA

På en fredag som denna har jag hunnit med att sjunga och planera med två fina vänner, ätit mitt livs godaste mackor, druckit thé, slått rekord md klassen, ritat och lyssnat på covers. Fint. Idag ska jag också läsa hungerspelen, delta i en tårtbakartävling, rita i finaste boken, äta japansk middag och umgås med fina vänner. Har en jättefin fredag.

TIME FLIES

Medan jag är lättad över att vi fick ytterligare några dagar till att göra klart ett SOarbete så lyssnar jag istället på finaste musiken, äter godmiddag med familjen, smsar med fina vänner, går och lägger mig tidigt, planerar inför morgondagen och sjunger på kulturskolan. Det här blev en bra torsdag trots all ångest som vakade över mig imorse. Bättre än jag trodde. Nu vill jag ha helg. Nu nu nu.

BÄSTASTE DAGEN

Dagen idag har varit så himla bäst. Har hängt i måttsund hela dagen med ellen å emelie bland annat. Vi har skrattat som tokar hela tiden, åkt sopsäck, plumsat i snö, varit glad, lyssnat på konstig musik, fotat, intervjuat, filmat och massor med annat. Kunde verkligen inte haft det bättre. Det var över förväntan. Nu lyssnar jag på musik och ska vilken sekund som helst bege mig mot kulturskolan. Fet torsdag de blev.

HEMLÄNGTAN

Åh. Vad jag längtar. Om några veckor är jag där. I övik. På finaste hornön. Har aldrig varit där i maj så det kommer bli helt fantastiskt bra. Ska praoa på finaste femtiotalsfiket också. Så. Himla. Bäst. När det då kan va allt från tio till tjugofem plusgrader ska jag ska klä mig i klänningar och min egensydda lasagnesväska. Jag längtar så fantastiskt mycket att det gör ont i magen. Åh. Jag längtar hem.

TELL ME WHEN YOU HEAR MY SILENCE

Dagen började inte alls bra men det känns fint nu ändå. Mina vänner är bäst så att säga. Idag har jag en gammal tröja på mig som jag hittade längst in i garberoben. Gamla minnen hör till den här tröjan, och idag ville jag ha på mig den just därför. Ni får ha en bra onsdag, kära ni.

FINAST

Så himlahimla fint det här var. Och är.

MÅNDAGEN

Dagen idag är så himla sämst. Har inte alls speciellt roliga ämnen och det är en allmänt seg dag bara. Hatar sånnahär dagar. Vill bara gå och lägga mig och vakna upp till morgondagen och hoppas på att det blir betydligt mycket bättre. Segt om något. Hatar måndagar.

OBESKRIVLIGT

Vet inte vad jag ska säga. Går inte att beskriva med ord hur spektakulärt fantastiskt bra hon var. Hon den där Laleh. Fantastisk musik och fantastisk personlighet. Är helt såld. Bästbästbäst. Om ni inte var där så missade ni något, det kan jag definitivt lova. Hon fick publiken både att skratta och gråta. Hängde med emmi och soffe hela kvällen och det var jättefint. Puss på en fantastisk kväll. Nu kan jag sova gott.
Justja, världens finaste står för bilderna.

FINASTE LÖRDAGEN

Idag är det en bra dag. Jag är glad. Hittils har jag gått på kupan, fikat på stan och handlat gott thé. Nu lyssnar jag på lykke li och dricker thé, haha. Ikväll ska jag, emilia och sofia dra på minus 30. Tror det blir jättemysigt faktiskt. Arvid har farit iväg med majsan och dom har med sig kameran, så jag lär inte fota någonting innan måndag eftermiddag. Men jag klarar mig nog. Ni också.

I'M JUST WAITING TO FALL

Halihalå. Idag har jag bara haft det fint. Dock så är jag fortfarande halvt sjuk men det går nog över bara jag får sova, hopas det iallafall. Idag har iallafall jag, matilda och felicia anmält oss till en fet tårtbakartävling. Den går av stapeln nästa fredag, och om jag har rätt så tror jag att det blir sjukt najs! Nu lyssnar jag på gammal musik och får tillbaka gamla känslor och minnen, för fint. Imorn ska jag träffa lisa efter skolan, det är fint det med! Hoppas att ni har det bra, folks.

YOU'VE GOT THE LOVE

Det här är jag när jag är sjuk. Fint va? Har komponerat en sjuklingsspotify lista också. Den är en timme lång och den är såååå himla bra. Florence + The machine är med i den listan. Bääääst. Nu ska jag försöka plugga lite SO men det kommer nog inte gå så bra, förmodlingen kommer det sluta med att jag istället sitter och fotar töntiga bilder i photobooth. Men jag ska försöka.

FÅGELSÅNG

Idag har jag sett film, varit (är) sjuk, lyssnat på musik, skrattat med emilia, tryckt halstabletter och sovit. Har mest suttit i soffan med täcket över mig hela dagen idag faktiskt. Har också lärt mid att vika söta origamifåglar. Första försöken resuterade dom på den oskarpa bilden. Kan ju inte påstå att fåglarna är speciellt fina men dom fick vara med ändå. Det var de första, och fler kommer det definitivt att bli. Nu ska jag fortsätta att hoppas på att illamåendet ska försvinna snart.

MOCKAFAVVISEN

Det här är mammas gamla mockajacka. Den är supermycket förstor men jag älskar den. Den är jättefiiin.
Idag är jag sjuk. Medan halsonten svider och huvudvärken dunkar sitter jag och tittar på Vakna med The Voice och dricker thé. Ni kan ju kolla in det här klippet om ni vill typ. Ganska bra, faktiskt. Annars så spelar jag Draw something och väntar på att brorsorna ska sluta skolan så jag slipper vara ensam. Det är så sjukt tråkigt. Hoppas att ni har det bra iallafall, förkylningkramar från mig! <3

TOLFTE MARS

Måndag igen och skola igen. Dock så har dagen varit ganska bra i alla fall. Gick och lunchade hos ellen med ellen och fick i oss mycket god mat och många skratt. Nu har jag svenska lektion men önskar att jag hade slutat för länge sen. Efter skolan drar jag förmodligen förbi t.a, som vanligt. Idag har jag finaste mockajackan på mig, mammas gamla. Annars så längtar jag hem till mina muffins.




RSS 2.0