Om en evig längtan och dagar som bara går och går

Det känns som att allt just nu är en evig väntan. Allt går på rutin och endel grejer är bra rutinmässigt och endel dåliga. Bra grejer är när jag och Amanda i princip varje dag lagar pasta och tomatsås och tittar på sminkvideos på lunchhålet, eller när vi köper femkronorskaffe i byggnaden bredvid och njuter av solen tillsammans. Har också snart gjort klart alla mina rester jag skulle gjort för att klara jobbiga kurser vilket är så otroligt skönt. Tänk, att allt som verkade så hopplöst en gång inte alltid behöver vara så. Det som får mig att klara dessa sista dagar är att på torsdag sitter jag och Amanda på morgonflyget till Stockholm tillsammans. Att få gå armkrok med henne i vår framtida hemstad, att dricka latte i någon fin park en eftermiddag samt att krama om så efterlängtade personer känns så jävla fint och som precis det jag behöver just nu för att jag ska fungera. När vi är tillbaka ifrån där vi känner oss som mest hemma är det sista veckan i skolan och sen är det sommarlov! Samtidigt som jag älskar att planera min sommar så vill jag ändå hålla saker öppet och liksom ta sommaren som den kommer, men nog har jag skaffat mig lite planer iallafall. Jag ska till exempel jobba tillsammans med min bästa vän, pröva på sambolivet i några dagar tillsammans med henne, åka på stor fest utanför Västerås samt äventyra ner till Övik med min blomma. Allt löser nog sig tillslut, det känns så denna sekund iallafall.
- och det är väl det som räknas ändå?

5-saker-listan

5 saker jag brukar säga:
- "men ändå!"
- "fan vad drömmigt"
- "Amanda när vi är i sthlm så...."
- "fett värt!!"
- "rör mig inte"

 

5 saker jag brukar tänka:
- att jag inte är bra nog.
- att folk testar mig och bara spelar med mig hela tiden.
- att jag egentligen inte borde göra en grej men sen så gör jag det ändå, alltid.
- att jag ska ta vara på min sömn (händer dock ca aldrig).
- att nästa dag kan jag vara med folk, plugga, ta tag i saker. Tänker så nästa dag också så får aldrig något gjort. 

 

5 saker jag brukar drömma:
kommer aldrig ihåg mina drömmar, eller jo kommer ihåg de precis när jag vaknar sen är dom borta på en sekund. 

 

5 saker väldigt få personer vet om mig:
- att jag är sjukt beroende att veta vart jag har människor, vad vi har för slags relation. Om jag inte vet det så blir jag väldigt stressad.
- att jag älskar att skriva. Det går inte en dag utan att jag skriver någonting, kan vara allt från anteckning på mobilen till en lång text i ett dokument på datorn.
- att jag är en så himla känslostyrd person. Vill jag inte göra någonting då gör jag det verkligen inte, vill jag det då jävlar får jag det gjort.
- att detta läsår har varit det jobbigaste i hela mitt liv och därav har jag fuckat upp skolan och mina betyg väldigt mycket. 
- att mina absolut bästa vänner någonsin är mina bröder, no matter what. 

 

5 saker jag älskar att göra:
- vara i sthlm.
- sminka mig själv/andra människor!!! det roligaste och bästa som finns.
- gå på konserter/föreställningar osv. 
- äta pommes och smältost även fast jag ej tål det.
- investera i nya kläder mmmh. 

 

5 saker som jag vill ska hända innan året är slut:
- att jag ska ha besökt sthlm mer gånger än vad min ekonomi egentligen klarar av.
- att jag och Amanda ska ha uppfyllt alla våra planer och önskemål kring vår sommar.
- att jag ska känna att livet blir lättare.
- att jag ska ha utökat min sminkkolletkton mycket.
- att jag och Amanda ska ha börjat med vårat nya projekt vi drömmer om. 

5 saker jag saknar i min garderob:
- de perfekta svarta vida byxorna.
- en svartvitrandig snäv kjol.
- en vit tenniskjol.
- en till tygpåse.
- livslång uppsättning av hela strumpbyxor. behöver verkligen!!

 

5 saker som doftar underbart:
- utomhus när det precis regnat och solen börjat skina igen. 
- personer jag tycker om.
- macläppstift!!
- när en steker vitlök.
- havet. 

 

5 saker jag vill bli bättre på:
- att rycka upp mig själv.
- att höra av mig till människor.
- att säga som jag känner.
- att dricka kaffe utan mjölk.
- att göra saker även fast jag kanske inte altid känner för det.

 

5 saker jag skrattar åt:
- min mamma när hon dansar till Jessie J.
- Amanda när hon feberyrar.
- och amandas ordvitsar.
- när folk ger mig komplimanger (för tänker alltid att de skämtar).
- allmänt roliga människor!!! gillar roliga människor. 

 

5 saker som gör mig till mig:
- mina bröder. verkligen. 
- min stil antar jag?? 
- att jag är så pass känslostyrd som jag är (vet ej om det är bra lr dåligt?)
- musiken jag lyssnar på.
- att jag längtar till så mycket saker. 


When your lonely nights become too long to bear

Idag är det tjugonde maj och måndag. Jag slås mest av hur himla varm min balkong blir av all sol så då sitter jag där hela eftermiddagen och dricker kaffe och lyssnar på främlingars konversationer. Annars försöker jag medverka på lektionerna så gott som möjligt och ibland går det bra ibland dåligt. Idag gick det inte så bra. Gillar dock tanken att efter idag behöver jag bara vara med om tre måndagar till sen är det sommarlov! Det är dock sjukt. Imorgon har jag bara en lektion och hur ont det än gör i hjärtat och hur orolig jag än känner mig utan henne så måste jag försöka överleva, försöka i allafall. En grej som faktiskt känns ganska bra dock mitt i allt detta vimmel och allt drama är att jag bestämde mig, efter mycket velande, för att åka till sthlm ändå i början av juni. Att jag ska få spendera tid i en stad som jag gillar så jävla mycket och parkhänga i solen med min käraste amanda känns väldigt bra i mig.Trots mycket om och men så känns det ändå som att jag kommer kunna andas lugnt de dagarna, hoppas i allafall. Annars så sitter jag mest och njuter av solen på lunchrasten och folk tittar konstigt på mig och amanda när vi sitter lite "för nära" varandra på bänken på skolgården. Känner mest att spelar ingen roll hur jävla nära jag sitter henne det kan aldrg bli för mycket. Det är fint att hitta solstrålar i vardagen, det hoppas jag att alla kan trots att allt annat kanske känns skit. Att få höra alltså fyfan vad jag behöver dig och såna grejer som alltså du förstår nog ej hur mycket jag tycker om dig är så oerhört viktigt och behövs mycket mer än någon någonsin skulle kunna ana. Tack hjärtisar för att ni finns i mitt liv. Ni gör mig.

//I think I'm falling, I'm falling for you//

Hej mina käraste. En månad har nästan gått sedan jag hörde av mig sist. Solen har börjat lysa allt mer och mer och i takt med det så lyser jag upp också, på ett sätt jag bara kan göra när det är vår. Körsbärsträden blommar inte i Luleå men ibland känns det faktiskt okej ändå. Jag köper femkronorskaffe på skolan bredvid min och sitter på trappen på lunchrasten och invger mina solglasögon. Jag går på festival och känner hur jag äntligen får höra Thomas Stenströms livemusik dunka ur förstärkarna. Jag hinner också vara på lektionerna och försöker så gott som jag kan ta igen allt jag missat under läsåret (vilket är allt på tok för mycket) när detta läsår varit så jävla omtumlande så det finns inte. Jag bokar in en stockholmsresa som infaller i början av juni och ärligt talat så kan jag inte tänka på någonting annat som kan göra mig mer hel än det. Att leva med 97 mils distans till en stad som känns mer hemma än den en bor i gör så.jävla.ont! Men i juni, då jävlar ses vi. Dock så blommar körsbärsträden inte då men i och med den resan kommer jag blomma på så jävla många olika sätt ändå så det gör mig faktiskt ingenting. 
RSS 2.0