Tell me why I'm addicted to you, 'cause I don't even know

Hejhej hörni. Idag är det lördag och jag haft en ganska bra vecka faktiskt. Har varit på ganska bra humör och det känns fakstiskt som att saker håller på klarna upp även fast vi går mot mörkare tider. Självklart finns det saker som har varit jobbiga, som vanligt, men börjar känna att jag kan lägga fokus på det som faktiskt är bra istället, och det är så skönt. I skrivandes stund sitter jag och lyssnar på queen Jessie J's nya album och dricker blåbärscider. Ikväll ska jag hänga med min pärla Maria och bara mysa och ladda upp inför morgondagen samt veckan som kommer. Det vankas nämligen körfestival här i stan, singing people together, och ärligt talat kunde jag inte vara mer taggad. Imorgon anländer det musiker från Haiti, New Orleans och Kapstaden och i veckan har jag äran att vara värd åt svå stycken från Joe Slovo i Sydafrika. Det kommer bli så himla roligt, men såklart krävande också. Därför har jag världens lugnaste helg och gör bara saker som inte tär så mycket på krafterna. Igårkväll var jag också med Maria och vi jammade och dansade till Veronica maggio för det är faktiskt bara tre veckor kvar tills vi ser henne! Wow. Hoppas att ikväll blir minst lika bra som igår och veckan som varit för då kan jag somna nöjd ikväll. Hoppas att det är bra med er, kära ni. 

Det är tyst i huset, ingen hör och ingen ser

Hejhej käraste ni. Dagarna rullar på jobbigare än någonsin men jag har bra musik och bra vänner så som tur är så klarar jag mig genom mina dagar någorlunda. Idag är det nionde oktober och mindre än en månad tills jag och mina vänner känner pulsen slå i oss till världens bästa Veronica Maggio live. Wow alltså. Längtar så mycket. Umgås mycket med Maria annars och hon är så fin, hon. Igår var vi barnvakt åt hennes lillebror och vi åt massvis med chips och myste i soffan. Idag tog vi oss igenom vår sista himla orienteringsdag någonsin i livet och alltså lyckan när vi tagit sista kontrollen var verkligen obeskrivlig. I skrivandes stund så tränar jag lite på min sångläxa (vilket btw är den roligaste sångläxan jag någonsin fått) samt väntar på att Björn ska komma hit och repa lite. Imorgon slutar jag tidigt och har ingen aning om vad som händer efter det, på kvällen ska jag iallafall kanske hänga med lite vänner och sådär. Har lite mer planer för helgen och hoppas att allt blir av för då lär jag få en ganska ok helg ändå, så bra som det går dessa dagar om jag säger så. Hoppas att ni har det bra, vi hörs om förhoppningsvis inte allt för länge. Puss.

Come shed your light, it makes me shine

Hejhej guys. Här är jag med svindålig kamera, ett piano (inklusive läxor) och en ny frisyr jag provat på senaste tiden. Känner mig sjukt obekväm i den och går konstant runt och frågar folk om det är fint men hmm det kan kanske vara kul att variera sig lite, det intalar jag mig själv iallafall. Skolan, det vill säga livet, rullar på som vanligt utan något nytt.
Denna vecka känns mycket bättre i kroppen än vad förra gjorde. Förra veckan sög. Denna vecka har jag skrivit två historieuppsatser plus ett prov som var engelska läsförståelse och det har ändå känts bra, trots att läsförståelsen var svinsvår och trots att jag har väldigt svårt för att läsa. Menmen. På fredag ska jag iallafall lyssna på Ane Brun med mamma på kulturenshus och innan det ska vi äta middag tillsammans, mm ser mycket fram emot det. På söndag skulle jag egentligen ha spelning på kulturenshus men det blev inställt så det enda som händer är väl att en av mina systrar flyttar till Stockholm den dagen, är så glad för hennes skull men samtidigt skär det i hjärtat lite, såklart. Kommer sakna Emilia så mycket. Annars så händer det inte så mycket, spenderar kanske allt för mycket pengar på smink och te men det verkar vara det enda som tillfredställer mig så varför inte. Hoppas det är okej med er iallafall. Puss.
RSS 2.0