Jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än

Veckan har gått väldigt fort faktiskt, och den har varit ändå ganska bra! Vad har jag gjort då? Varit på en teaterföreställning på teater scratch (sjukt bra!), druckit soyalatte i princip varje dag, saknat mina tre pusselbitar samt haft ensembleuppspel. Igår vare popparparty på punkhuset och det var mycket roligare än jag förväntade mig. Är glad att jag åkte dit till slut! Annars så har jag utökat min vänskapskrets väldigt mycket i veckan också och det känns inget annat än väldigt bra. Idag är det lördag och jag har idag, återigen, varit på punkhuset men denna gång för att lyssna på Mörkret som hade spelning. De var mycket bra som vanligt, men kasst ljud. Har haft en bra vecka. Tack för mig.

Måndagen den tjugonde januari

En ny vecka har dragit igång. Jag har haft en riktigt bra dag i skolan, och jag har varit så himla glad. Alltså verkligen. Älskar mina vänner. Annars så känner jag mest att tack gud för att kaffe finns! Hade annars aldrig haft en så bra dag tror jag. Saker jag har att se fram emot i veckan är att vår estetiska kommunikation drar igång imorgon! och att jag har teater imorn också! Ja sen var det väl inte så mycket mer att se fram emot men jag tror det blir en bra vecka ändå. Nu lyssnar jag på musik (bara coola brudar) samt dricker kanske aningen för mycket chai. Det är väldigt gott så kan ej motstå. Puss hej ni äger. 

How do you do it? You got me losing every breath

Saknar dessa + Erland så himla mycket. Bara några veckor kvar tills dom kommer hem... Idag är det fredag och jag har hängt mycket med Hedda. Bland annat så har vi ätit popcorn medan vi lyssnat på musikallåtar hemma hos henne, sen skämde vi ut oss på stan som alltid. Annars så har jag lagat världsgod pasta till middag och ibland överraskar jag verkligen mig själv. Mmm gudomligt gott var det. Lyssnar och förundras mycket över detta idag också. Hans sångteknik är värd att kolla in. Puss hoppas ni får en bra helg.

That wind is calling my name, and I won't wait, or I'll never get on

Hejhej världen. Sedan jag hörde av mig sist har jag hunnit med rätt mycket. Jag har börjat se The OC, hängt mycket med älskade lollsan, druckit kaffe på Clarion med Hedda samt sett Monica Z hos Lovisa. I söndags sa jag hejdå till Erland, Arvid och Maja som lämnade oss i kalla Sverige för ett varmare Indien. Just nu känns det inte jättejättejobbigt men det kommer det säkert göra om några dagar eller så. Sen har jag också spelat in en liten kortfilm tillsammans med två andra personer från Lärkan samt ett riktigt grymt filmteam. Det ägde. Jag har också anmält mig för att börja teater och det känns riktigt fett, ikväll är det första gången och hoppas verkligen att det blir bra!! Har fått någon grej för teater och film nu på sistone, riktigt roligt faktiskt. 

Visst har du också svårt att andas?

Bild från pinterest.
Skolan har härmed dragit igång och imorse vaknade jag klockan sju pigg som en lärka. Sjukt konstigt med tanke på att jag verkligen inte kände att det var dags för dom vardagliga rutinerna ännu. Har mest bara haft dåliga lektioner idag också, slutar aldrig förundras av hur lite hjärnceller endel verkligen har. Annars så känns det, såhär i slutet av dagen, ändå helt okej att gå tillbaka till vardagen lite och träffa de människor man annars saknar. Har som mål denna termin att ta kontakt med de folk jag vill och inte bara vara med folk för att jag brukar, jag vill vara med folk som jag mår bra av. Heja mig.

En lista en söndag

 

Hur mår du?

Just nu mår jag helt okej! Lite ont i huvudet pga aningens för mycket serietittande men annars väldigt bra. 

 

Vem saknar du?
Jag saknar nog inte några speciella personer, det handlar inte om vem utan mer om vad. Jag saknar väldigt mycket, men samtidigt ingenting. Jag har fortfarande kvar mina "gamla" vänner, men jag saknar hur nära vi var varandra för ett år sedan. 

Senaste köp?
Godis från hemmakväll till min, Majas och Lovisas Titanickväll vi hade i förrgår! Det var gosigt och godiset var gott.

Vad skrattade du senast åt?
Det var innan middagen idag då jag höll på att dö av garv tillsammans med min mamma. Hon hade väl gjort något konstigt igen, som alltid. 

Senast sedda film?
Titanic! Det var då även första gången jag såg den i hela mitt liv... Det är okej att sucka åt mig, hörni. 

Vilken svordom använder du mest?

Fan eller fuck. 

Vem var den senaste som ringde dig?

Lovisa!

Senast 3 inkomna sms?
"Men nu loooooovar jag att jag ska sluta terra er"
"Vet du när ni ska boka?"
"Okeyyy"

 

Vad var dina tre senaste skickade sms?
"Ingen aning!"
"Hahah okej bra!"
"Jepp jag vill också döda dig i dom tillfällena så jag förstår han!"
fråga inte ens.. 

 

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Kör! Det äger.

Vilken är din favoritfrukt?
Lila vindruvor. Kan knappt tänka på det för det är så gott.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Johnny Depps dotter Lily Rose, alla i Cypern tyckte jag var jättelik henne, dom ville fota mig för att jag så lik henne tyckte dom. Kan dock inte säga att jag håller med. Sen har jag också blivit jämförd med Nina Persson. 

Vad är du rädd för?
Att vara ensam. Och att stå för saker jag gjort, exempelvis texter jag skrivit eller melodier jag gjort. 

Din favoritkaraktär ur en serie?
Peyton Sawyer i One Tree Hill.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten, och vad?
Lis Ejdemo: ser lite svart och svår ut.

Vilket språk hade du velat lära dig?

Flytande franska!

 

Vart vill du åka just nu?

Italien! Ska ju dit i sommar och jag ser mycker fram emot det.


Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare

Idag är det första januari och ja juste, ett nytt år också! Endel säger att allt som blir nytt är den där sista siffran i årtalet, men för mig är det så mycket mer har jag insett, det spelar ingen roll vad dom andra säger. Igår hade jag en jättemysig nyårsafton med bara folk jag tycker om, att få skåla på tolvslaget med sina två bröder samt sina två käraste vänner, vad mer kan man begära? Maja hade lagat så himla god mat också, och så bjöd kvällen på massa andra goda saker också. Och nu när jag, första dagen på det nya året, mest legat i sängen så har jag hunnit tänka en massa också. Igår sa en till mig det här kommer bli ditt år agnes!. Jag litar på henne så himla jävla mycket, har aldrig tvivlat en sekund på henne och vet ni vad? Det gör jag inte nu heller. Gott nytt år!
RSS 2.0