En söndag i augusti

Idag är det söndag och det enda jag gjort idag är att legat i sängen med flera koppar te och gråtit till The fault in our stars samt One tree hill. Sjukt klyschigt när en tänker efter men ack så mysigt. Igår hade jag en väldigt behövlig kväll med Hedda. Vi åt chips, såg youtubevideos och bara myste i soffan hela kvällen och inpå natten. Jag har ändå haft en ganska bra helg och så, känner mig hyfsat redo för skola imorgon. Kan nog aldrig bli helt redo men det ska bli ganska kul faktiskt. Idag gjorde jag också en höstlista på spotify, känner inte riktigt att sommarlistan passar längre. Nu är det dags för låtar som gör ont. I somras var det mest glada jävla låtar men nu är det höst hörni, då blir det så, det är bara att acceptera. Hoppas att ni också hittar låtar som tar extra ibland, det kan behövas. Kram.

Behöver fler kvällar med känslan att allting är bra

Hejhej. Idag är det lördag och jag har lägenheten för mig själv över helgen. Så himla skönt. Kan liksom göra vad jag vill utan att det ska störa någon annan. Jag lyssnar på Linnea Henrikssons "min stad" och försöker komma på vad jag ska göra ikväll. Igår var det fredag och vi var lediga från skolan. Jag vaknade upp bredvid Maria och var med henne större delen av dagen, sen blev det kväll och då såg jag film och senare träffade jag Arvid. Det var en bra fredag. Tidigare hade jag spelning och det gick sådär, men det var trevligt så det var värt det. Ikväll ska jag nog äta middag med en god vän och sen kanske umgås med en annan god vän. Hoppas att det blir en bra kväll. På måndag börjar skolan på riktigt och det känns helt okej, Har ett ganska bra schema så det blir nog ganska skönt ändå. Om en vecka fyller jag år och jag taggar ganska mycket, det brukar jag inte göra men i år gör jag det. Nu ska jag fortsätta att lyssna på genialiska Linnea Henriksson och allmänt tagga livet. Jag mår bra nu, hoppas ni också gör det. Kram på er. 

Sommarens instagrambilder

- här satt vi på ett café i Rom efter att ha gått över en och en halv mil i bara tygskor och trettio plusgrader. Vi var trötta men sjukt nöjda efter en bra första dag i Italien. 
- sådär såg hotellets pool ut när vi hade kommit till Manziana. Där bodde vi plus asmånga släktingar två nätter, alltså under bröllopshelgen. Vi hade som hyrt hela hotellet. Aah saknar det så mycket. 
- efter att ha varit på Italienskt bröllop och ätit mat hela tiden så kan en bli ganska trött och då tyckte vi att det skulle passa bra att hyra ett mysigt hus uppe i bergen och det var precis det vi gjorde. Det där var utsikten från huset. 
- vi hade det hyrda huset som utgångspunkt en vecka men gjorde mycket utflykter hit och dit. Italien är så fint. 
- här är sista dagen i Italien. Vi ser glada ut fast vi egentligen nog inte var så himla glada. Det var tio grader i Luleå och i Italien var det trettio. Vi ville inte åka hem.
- fast när jag kom hem så fick jag ju träffa massa vänner så det var ju bra. Här är Linnea Lovisa och Chloé när vi plus några andra spelade tennis sent in på kvällen. 
- två gullon vid namn Lovisa och Linnea när vi hade spelning på Båten med jobbet. Tycker väldigt mycket om dom.
- Linnea Henriksson som spelade på Luleå hamnfestival. Vilken queen alltså. 
- efter att jag jobbat klart och inte hade nåt i Luleå att göra längre så drog jag ut till skärgården under en vecka. Så fantastiskt skönt.
- här är arvid när han ska skjuta en gummiboll. Bara några minuter innan en ambulanshelikopter landade på vår gård. Tänk, vad gummibollar kan vara farliga ibland. 
- här hade jag precis kommit hem från skärgården och var väldigt glad så var tuvngen att föreviga det. Sen så gick jag och mina föräldrar ut och åt på Ban thai men det är en helt annorlunda historia. Det kan vi ta en annan gång.
- sen begav jag och hedda (plus min familj) oss ned till Höga Kusten och detta är från då vi var på Skeppsmalen och badade bland klippor. Älskar Övik. 
 
Sen hade jag inget mer från instagram. Har gjort så mycket mer som inte är med men som jag tänkte dela med mig av sen kanske. Min sommar har lätt varit den bästa hittils i mitt liv. Tack alla inblandade för att ni äger så mycket. Nu tar vi nya tag.

Sista dagen på sommarlovet

Hejhej hörni här är jag, och nämen jag har återfunnit glädjen i att använda min kära kamera igen!! Vad kul kanske endel tänker och endel bryr sig inte men jaja det är kul för mig iallafall. Idag är det sista dagen på sommarlovet och jag har verkligen haft en varm sommar, både utanpå och inombords. Har rest mycket, både små roadtrips samt längre utlandsresor. Har spenderat mycket tid med vänner, badat mer än någonsin och sommarjobbat med musik. För några dagar sedan låg jag och vred mig i sängen för att skolan snart drar igång igen men nu känns det faktiskt inte så jobbigt längre. Försöker intala mig själv att det ska bli skönt med rutiner, även fast jag hatar att leva på rutiner. Sista kvällen på sommarlovet hade jag tänkt göra något kul utav, vad vet jag inte exakt ännu men det blir nog bra i slutändan. Nu väntar jag mest på att min bror ska komma hem och så ska vi ha familydinner ikväll, det blir gos. Hoppas att allt känns okej inom er och att ni känner er nöjda med er sommar. Vi hörs om inte allt för länge. Puss.
RSS 2.0