En liten årslista

Har du gjort någonting under 2014 som du aldrig gjort förut?

Ja det har jag gjort. Mest grejer som ej går att ta upp här, men inte bara det! Har piercat mig bland annat! Och så har jag blivit väldigt sminkintresserad.

Vilka länder har du besökt?
Italien är det enda landet förutom mina oändligt många dagar i Sverige. 

Vad har varit din största framgång under 2014?
Samtidigt som jag brytt mig så mycket om andra så har jag ändå tänkt väldigt mycket på mig själv och försökt att bara göra saker jag själv mår bra av. Vilket är väldigt bra, tycker jag iallafall.

Är det någonting som har gjort dig riktigt glad?
Att skaffa fler asbra vänner är ju riktigt roligt, vilket jag gjort. 

Och ledsen?
Absolut. Har gråtit mig till sömns flera flera gånger. Varför är irrelevant just nu.

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2014?

Rather Be - Clean Bandit 
Ensamheten - Linnea Henriksson
Inga E Som Vi E - Little Jinder
Tee Shirt - Birdy
Ocean - Andreas Moe
Precis som du vill - Jens Hult
Du kan gå din egen väg - Håkan Hellström

Har du varit gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
Det är en så svår fråga. Har gått igenom otroligt mycket i år dock, som jag inte varit med om tidigare. Har nog rent allmänt haft mer känslor och varit mer sårbar i år än tidigare år, skulle jag tro. 

Vad önskar du att du hade gjort mer?
Kanske haft mer sena somnarnätter med vänner. Hade viljat att varje natt skulle vara ett äventyr. 

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Brytt mig så mycket i vad andra tänker om mig. Vad skönt det hade varit. 

Blev du kär i år?
I Italien ja, kanske lite i Ed Sheeran också.

Bästa maten?

Wow, förrättsbuffén på bröllopet i Italien var ju helt amazing. Ni förstår inte ens. 

Favoritprogram på teve?
Har inte sett nå på TV typ, så väldigt svårt att säga.

Bästa filmen?
Tänker faktiskt säga dokumentären om Håkan från Ullevikonserten som jag såg med älsklingslinnea på bio i veckan. Wow, vilken fantastisk människa han är.

Bästa boken du läste i år?
Det handlar om dig - Sandra Beijer. Älskar verkligen hur Sandra skriver och hur hon formulerar sin text. Åh.

Bästa serierna du har sett i år?
Gossip Girl!!!!

Något du önskade dig och fick?
Önskade mig att jag skulle släppa på mina gränser mer och ja, det hände.

Vem har du saknat?
Nu i höst har jag saknat min bästa Emilia så himla, himla mycket. Varför är sverige så avlångt känner jag mest?

De bästa nya personerna du träffat?
Har inte nyss träffat henne men har kommit mycket närmre en så himla viktig person i mitt liv just nu, älskade Maria. Wow vilken fantastisk människa hon är. Hon är en sån det aldrig är jobbigt att gå armkrok med för man går alltid i takt, alltid.

Högsta önskan just nu?
Att jag får ha ett så bra slut på 2014 som möjligt samt en jävligt bra början av 2015 med kära vänner. 

Hittade denna lista hos fina linnea


How dare you say it's nothing to me? Baby, you're the only light I ever saw


Hejhej. Dagen idag har varit helt okej trots omständigheterna. Gick luciatåg på morgonen i aulan på skolan och det var ju mysigt och sådär. Har sedan spenderat hela eftermiddagen med kära Lovisa, wow vad jag gillar henne alltså. Jag har också handlat min första julklapp iår (!!) och ja jag kände mest att det var på tiden med tanke på att det bara är mindre än två veckor kvar. Ikväll ska jag träffa min stjärna Maria och det kan inte bli annat än bra. Imorgon är det lucia på riktigt och då står luciatåg, hotellfrukost, rep, födelsedagsfirande och spelning på schemat. Oj, det var visst ganska mycket. Får se hur mycket jag orkar med, med tanke på att jag fortfarande inte kommit ur min himla förkylning. Det suger att sjunga med halsont, det gör verkligen det. Idag känns saker och ting ganska lätt och det är så skönt att det finns såna dagar också i dessa tider. Hoppas ni också kan känna att livet är lätt ibland, puss. 

Är det hon jag är när du tar mig i din famn?


Hejhej. Hur är det med er? Med mig är det inte så bra. Så mycket som känns fel och som jag inte förstår mig på och jag orkar inte. Jag gör verkligen inte det. Jag orkar inte att inte vilja gå till skolan och att det inte känns bra. Jag orkar inte ha så mycket ogiltig frånvaro. Jag orkar inte att vara kvar i samma känslor och aldrig hitta vägen från de. Jag orkar inte frysa hela jävla tiden. Jag orkar inte vara förkyld i en vecka och sen när jag blir frisk så blir jag stressad för ja, då måste jag tillbaka till dom där korridorerna igen. Jag gör inte det. Verkligen inte. Trots detta så finns det lite guldkorn i vardagen och jag vet helt ärligt inte om jag hade klarat mig så pass någorlunda genom detta om det inte vore för er. Och tack för ny upptäckt musik, eller låtar en kan utan och innan men som fortfarande känns lila mycket. Wow alltså. Nu är det ungefär en och en halv vecka kvar till jullov och fan kan jag få bara ha ett så himla bra lov, snälla? Jag behöver det.


Tried to square not being there, but think that I should have been

I vintermörkret och regnet som finns överallt så kan det vara fint att glädja sig åt saker, till exempel denna bild. Så mycket kärlek.Tyckte den passade väldigt bra också då emilia surprisade hela luleå med hennes apperance i veckan. Bästa ever. Hon kan verkligen göra mig genuint glad, min syster. Annars så har jag legat i min säng bokstavligen hela veckan och jag är fortfarande inte helt frisk. Jag blir inte speciellt mycket bättre heller och det stressar mig så mycket. Har så många luciatåg som jag ska gå och hur går det med en hals som gör ont? Inte så bra va. Just nu är det en söndag och idag har jag väl mest sett film och varit ledsen över grejer jag missar när jag är sjuk. Ikväll har jag inga planer och imorgon är jag ledig! Så skönt. Känns som att jag isolerat mig från världen denna vecka, vilket jag i och för sig faktiskt gjort, så om jag orkar ska jag pallra mig upp ur sängen imorn och faktiskt försöka göra någonting. Denna låt går på repeat hela tiden och wow så bra, så peppig. Älskar den lika mycket som jag önskar att nästa vecka blir bättre än den som varit, alltså väldigt mycket. 

Vänta, vad var det du sa om att du inte kunde känna?

Hejhej hörni. Idag är det måndag och jag har haft en ganska dålig helg faktiskt. Har sett svinmycket film vilket jag bara gör när jag verkligen inte har nåt annat att göra. I fredags hade vi iallafall en väldigt lyckad föreställning och ärligt talat så känns det ganska tråkigt att det projektet nu är över, fast när jag inser att jag numera är ledig på fredagar så känns det inte så tråkigt längre. Vad har jag mer gjort i helgen annat än att se film? Eh, jag har provat ett par jeans som jag faktiskt gillade (wow!!), lyssnat på när Tree Things spelade jullåtar på Clarion samt dragit på mig en tråkig himla förkylning. Så idag har jag mest kurerat mig, catchat upp lite med Lovisa samt repat inför Lucia. Idag är det också första december vilket känns sådär. Känns konstigt att detta år snart över men samtidigt känns det skönt. Gillar ju december ändå, hoppas bara att det blir lika bra som det brukar bli. Det ser inte så ljust ut dock, men hoppas kan en alltid. Pusspuss. 
RSS 2.0