One by one they lay the world at my feet

Idag är det tisdag och denna vecka har börjat väldigt segt och opeppande. Går mest på rutin och orkar knappt lyssna när någon säger något längre, men jag kämpar på. Helgen har iallafall varit väldigt behövlig. Tog en weekend i umeå med två kära vänner, Maria och Amanda, och det var väldigt lugnt när vi var där och det var nog precis det vi behövde. När vi blickar tillbaka till helgen känns det dock som att vi hann med att göra så mycket? Anyway, tycker så mycket om de två och Umeå blev så ägigt med de vid min sida. Puss på er. Imorn är det onsdag och det känns ändå okej, hoppas att jag vaknar med en bra känsla i kroppen (vilket är väldigt ovanligt numera). Har iallafall ensemble och det kommer nog bli mysigt. Dessa dagar lyssnar jag mest på lugn musik och försöker hitta något som roar mig, går sådär. Det blir kallare ute och det känns i hela mig. Glömmer vantar på morgonen och är tvungen att frysa i nollgradigt luleå påväg till skolan. I delar av mig känns det ganska okej dock för jag gillar att gömma mig i stora halsdukar och kappor, vem gör inte det liksom, men andra i delar känns det inte okej med kallare och mörkare tider. Känner på mig hur mycket plugg och mörker som bara väntar på att dyka upp. Saker som gör att hösten ändå känns okej är mina vänner, kör, Maggio i november samt stockholm med älsklingshedda. Jag överlever nog, sakta men säkert. 

You're aware of my existence, but you don't I'm here

Idag är det den fjortonde september tvåtusenfjorton vilket innebär valdag. Går på helspänn hela helgen och är så rädd men samtidigt taggad, men också rädd att jag inte får vara med och påverka hur det kommer gå ikväll och hur sverige kommer se ut i fyra år framåt. Men what to do, inget. Jag sminkar mig iallafall rosa idag i hopp om att det kommer gå bra ikväll. Jag har fikat på stan med mina så kloka föräldrar och snart ska jag möta upp Maria för vi ska på valvaka på skurholmen. Annars så går jag på mycket kvällspromenader med musik i öronen och får rysningar när jag ser Luleå med lite perspektiv. Så mycket som händer i denna stad. Wow. Igår vad det kulturnatten och det var väl helt okej, har mycket duktiga och musikaliska vänner. Den slutade dock lite jobbigt men fick somna bredvid hjärtat så då kändes allt okej igen. Och idag känns det sådär.

Papperskorg med hjärtesorg fylld av sakerna jag aldrig sa

I fredags hade jag plus mina vänner knytkalas för att fira mig, som ni redan vet, och det var gosigt och sådär. Temat var att en skulle klä ut sig till en låt och wow vad snygga och kreativa alla var. Har på riktigt världens snyggaste vänner. Igår hängde jag och maria hela dagen i olika konstellationer. Vi hängde med Nea som det var så himla roligt att träffa efter ett år isär, åt middag med Erland och Anton samt på kvällen hängde på min balkong tillsammans med Arvid och några filtar. Det var en bra gårdag med bra sällskap. Idag ser jag på One Tree Hill (ledsnar aldrig på den serien), lyssnar på nyupptäckt musik samt har ont i halsen. Typisk söndag med andra ord. Hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag iallafall.

Don't have direction, I'm just rolling down this road

Hejhej på er. September har anlänt och det är varmare utomhus än vad jag vill att det ska vara. Varje gång jag kliver in i min klädkammare vill jag bara dra på mig mina höstkappor, vira in mig i någon halsduk och ba känna lite kyla utomhus, får dock vänta lite med det. Annars så köper jag lila läppstift, skriver historieprov och går hem innan skolan slutat. Mår absolut inge bra idag, inte igår heller och det är jobbigt. Hoppas att det går över snabbt. Lite mer kyla utomhus och mindre kyla inombords tack? Imorn kommer det nog bli bättre tror jag, har endast en lektion sedan så ska jag och mina vänner ha knytkalas för mig som fyllde sjutton år i måndags. Och på tal om min födelsedag så hade jag kanske den bästa födelsedagen på länge. Fick mycket överraskningar och fick spendera dagen med så bra människor. Vad mer kunde jag begära? Inget. Hoppas att jag mår bättre imorn och alla dagar framöver och hoppas också att det är bra med er!! Ni äger ju. Glöm aldrig det. Puss.
RSS 2.0