Det här har växt i mig så länge nu

Idag har jag haft en superbra första vårdag med denna plutt. Efter endast två lektioner så har vi mest hängt på stan, ätit glass, varit spralliga av solen, planerat lite grejer som ska göras i vår samt varit glada över att ha varandra. Puss på henne och på denna dag. Hedda står för bilderna också. Lovisa åt även lunch med mig, Hedda och Maria vilket var som pricken över i:et på denna dag, så att säga. Mycket trevligt och gosigt. Nu är jag mest nöjd med att jag inte har något plugg alls (!!) och funderar på vad jag ska göra av livet och denna kväll. Känns som att jag har så mycket tid över? Vad brukar jag göra med min tid egentligen? Ingen aning. 

Baby I'm a fool who thinks it's cool to fall in love

Hejhej. Idag är det onsdag, och vårsol. Har haft en ganska okej dag som inneburit tandläkarbesök, bra besked och god lunch. 
Påväg hem från skolan insåg jag att Loka har kommit med nya smaker och som vanligt måste jag alltid prova de nya smakerna så jag tänkte att jag gick och köpte denna. Den var inte så magnifikt god dock, hade högre förväntningar på grund av att den hette Loka Crush. Jag menar ni hör ju, det låter ju supergott!!! Den smakade mest bara saft dock, men den var helt okej iallafall. 
Så nu dricker jag loka och lyssnar på jazz fast jag egentligen borde plugga till vårat samhällsprov imorn. Ojdå. Så nu tänkte jag ta tag i det, tyvärr, fast jag hellre hade suttit här och njutit av vårsolen som lyser in genom fönstret så fint. Ikväll står plugg + middag med pappa på schemat och det där med plugget känns faktiskt inte så jobbigt. Inte när det är sol för då känns det som att det finns lite hopp iallafall. Älskar våren. Hoppas att ni har haft en solig onsdag både inuti och utanpå. Pöss.

I could see for miles, miles, miles

Kan vi snälla bara enas om att Bon Iver är one of a kind? Så jävla fantastisk. 
 

When you gave it back it fell apart

Idag är det fredag, men det känns verkligen inte som fredag i mig. Jag har iallafall fikat med Lovisa och det var mycket välbehövligt. Lite systertid behöver alla då och då. Annars så har jag känt mig mycket svag på grund av flera olika faktorer som spelar mot varandra. Har haft ont överallt och så har det hänt grejer som vänt min dag upp och ned. Så jävla jobbigt. Är leds på drama men det verkar som att jag aldrig lyckas komma undan det hur jag än gör. Börjar även bli förkyld, vilket för min del betyder en liten öroninflammation eftersom mina himla öron alltid blir drabbade, och vi alla vet ju kul hur det är med öroninflammation. Eh inte så kul. Imorgon är det lördag och då står jobb + födelsedagsfirande på schemat. Hoppas bara jag är frisk då, blir lite knepigt annars. Bilderna är från pinterest och jag tyckte att dom passade mycket bra i det här inlägget. 

Alla dessa försök att väcka dig till liv tycks nästan alltid sluta i tragedi

Hejhej. Hur är det med er? Med mig är det sådär. Känns som att det ligger ett moln över Luleå med massvis med press som jag blir påverkad av från flera olika håll. Skolan, vänner osv. Vet som inte vad jag ska göra för att få saker att lösa sig på bästa sätt och det är faktiskt ganska jobbigt. Idag är det iallafall torsdag och jag har fikat med Emilia och Lovisa efter skolan och tacktacktack för att ni räddade min dag. Älsklingar. Har också börjat hänga mycket på muséet i princip varje skoldag för att piffa upp vardagen lite, eller iallafall försöka, och det funkar ju lite ändå. Annars så är det, som jag sa tidigare, verkligen oktober i mig all over again. Lyssnar på Veronica Maggio och Oskar Linnros, vädret trillar ur balans och så även jag. På lördag ska jag jobba och sedan framåt kvällen ska vi ett gäng till Maria för att fira hennes sjutton levda år! Mm ser mycket fram emot det. Pusspuss hörs om någon dag, ochochoch kom ihåg - nu går vi mot ljusare tider, bara. Godnatt.

Du hade precis blivit min

Idag är det måndag. Det är mycket som har hänt sedan sist jag hörde av mig. Jag har haft lov, firat internationella kvinnodagen, hängt med vänner, brutit ihop flera gånger, varit i Umeå, fyndat på kupan osv. Idag har jag haft en mycket bra dag tillsammans med Hedda. Konstigt nog så lyckas vi alltid hitta någonting roligt i allt, till och med en mattelektion, hur det nu än går ens. Har aldrig en tråkigt sekund med henne. Ikväll ska vi till Lillan där det vankas spelning (lillans måndagskonserter ♥), kommer bli mycket trevligt. Annar så har jag, under tiden jag inte hört av mig, skaffat jobb på ett café här i stan!! Så himla roligt, och är så himla glad över att jag har fixat det helt på egen hand? Hurra för mig, kan knappt fatta det. Har också börjat ta tag i övningskörningen och jag känner väl mest att äntligen börjar mitt liv falla på plats! Så himla skönt. Annars så påminner den tiden som jag befinner mig i nu, alltså denna månad, mig om oktober på något konstigt sätt. Alla känslor, händelser osv. Fint, men jobbigt på något sätt. Hoppas allt är bra med er. Hörs om inte allt för länge. Puss.
RSS 2.0