Första veckan

I måndags började jag ettan på Lärkan här i luleå. Jag hade dock inte så höga förväntningar eftersom alla jag pratat med som har gått estet sa att det första de tänkte när dom såg klassen var "men vad är det här för idioter?". Så därav hade jag låga förväntningar och gick mest armarma i kors till skolan. Men sen fick jag träffa klassen. Och vet ni vad? jag har fått förmånen att gå i den bästabästa klassen. Alla är så himla fantastiska och vi har redan en sammanhållning. Liksom, hur är det ens möjligt, det har gått typ två riktiga dagar? Iallafall, gymnaiet känns fett och jag är riktigt glad att jag träffade dessa människor, att denna förändringen skedde samt att jag känner som jag gör. Jag tror det här kommer bli riktigt jävla bra, faktiskt!

Musikens Makt

Denna helg är det musikens makt här i Luleå. Igår hängde jag med mina vänner vilket blev väldigt bra i slutändan. Fick även uppleva Miriam Bryant, Rekyl och Magnus Ekelund & Stålet live. Det var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Så efter livemusik, massvis med kramar samt vänhäng hos filip var jag rätt nöjd med första dagen på Luleås bästa festival. Och javisst ja, det är ju inte slut ännu, ikväll drar det igång igen!

En liten sammanfattning

Tänkte, för min och för eran skull, lägga upp lite bilder från min mobil som speglar och sammanfattar lite kring vad jag gjort i sommar, små som stora saker.
Bild nr 1 uppe från vänster: Firade fina Lovisa som fyllde hela sjutton år med fantastiska vänner.
2. Spenderat tid ute i stugan med familjen och badat jättemycket.
3. En kväll bestämde jag och Matilda oss för att cykla ner till Varvet och kvällsbada, det var mysigt.
4. Och morgonen därpå lös solen in så fantastiskt fint i mitt vardagsrum så jag kände mig tvungen att fota det.
5. Där skulle jag visst på spelning, ja. Ingenting mer med det tror jag.
6. När jag var på kulturgården och lyssnade på Barnen hade jag och Maja en fjäril som följde efter oss hela tiden. Söt.
7. Ja där fikade jag i värmen med mina två bröder och Maja.
8. Diskuterade livet med Lovisa en solig eftermiddag, fast inomhus på Condis.
9. Här skulle jag, Arvid, Erland och Maja spela på min kusins barns dop. Lilla Walter. Det var riktigt bra och fint att få göra det.
10. Jag och Lovisa gick och premiär-köpte bröd på stadens nya brödbutik som har öppnat precis där jag bor ungefär. Kanske godaste frukosten jag ätit i sommar!
11. På Luleå Hamnfestival spelade min pappa och mina bröder tillsammans med pappas gamla band, Mortal Men, och det var så jävla bra. Puss på dom och allt de gör.
12. Och sista bilden för detta inlägg (annars blir det så otroligt långt), detta var också på LH och jag for ut i solnedgången tillsammans med Felicia, Josefine och Hanna och trampade svanbåt mitt ute på havet. Det var kul, men lite jobbigt för en otränad person som jag.
 
Och när man tänker efter så har man hunnit med rätt mycket ändå, vare sig det känns så eller inte. Och detta är ju bara kanske en tiondel av allt jag gjort denna sommar. Jag tycker om att göra sådana här sammanfattningar så man verkligen inser, och inte går runt och säger "jag har inte gjort någonting alls i sommar". För det stämmer ju inte, mitt sommarlov har ägt!
 

Hips vips så var den sommaren över

Så mycket som händer nu. Hips vips så har hela sommarlovet gått. Ingenting blev som förväntat kan jag gott säga, men så bra det blev ändå! Jag har hunnit med så himla mykcet, ju, och är så gald för det även fast jag hade kunnat hinna med mer. Saker jag har gjort i sommar är: besökt englands huvudstad med ett kärt tjejgäng, seglat tusen gånger och iprincip bott i vår nya segelbåt, sjungt på dop, träffat massvis med släkt, varit på festivaler och så. mycket. mer!! Och oj, om en vecka börjar visst skolan och juste, jag börjar ju gymnasiet. Herregud, vad tiden går fort. Men innan dess ska jag hinna med att skapa några fler sommarminnen tycker jag. Jag menar, det är ju trots allt en tiondel av sommarlovet kvar! Jag ska picknicka på svartöberget, åka till Boden för att lyssna på Tree Things samt peppa inför gymnasiet på musikens makt. Det blir nog bra, tror jag. Och även fast det skär i hjärtat när jag tänker på att sommaren snart är över så löser det sig, tids nog.
RSS 2.0