When she's leaving your home she's begging you, stay

På torsdagskvällen landade jag och amanda äntligen i fantastiska stockholm. Fick äntligen krama om min fina sister by heart, Emilia, när vi möttes på t-centralen. Lyckan där alltså, åh. Skildes från amanda och åkte till Emilias mysiga krypin i Solna där jag skulle få spendera några dagar. Somnade tidigt bredvid Emilia och morgonen efter fick jag äntligen känna att jag faktiskt vaknade upp i favoritstaden. Dagen spenderades med Emilia och Amanda. Vi drack kaffe, promenerade alldeles för mycket och kollade mycket inredning till Emilias hem. Senare mot dagen åkte jag och Emilia till söder för att vintageshoppa lite och sedan åka hem till henne och äta asgod laxpasta som hennes sambo Elin lagade till oss alla tre. Sedan myste vi mest i soffan och somnade innan tolv. Asgosig första dag. 
Vaknade upp till en lördag. Åkte tillsammans med Emilia in till stan, vi kollade på lite inredning (as usual) och sedan då hon skulle jobba vid tolv mötte jag upp efterlängtade Jordan för en kaffe på söder, en kaffe som resulterade i välbehövligt heldagshäng och en allmänt mysig dag bara. När vi skildes åt mötte jag upp Emilia och vi, två väldigt förvirrade själar som vi är, virrade runt på hemköp för att hitta ingredienser till att laga tacos. Efter mycket om och men klarade vi oss hyfsat bra ändå. Tacosen blev svingod och sen var det earthour och vi gick verkligen all in. Fett värt och ett perfekt avslut på en dag jag sent kommer glömma. 
Söndagen började med en pannkaksfrulle för att sedan åka in till stan där vi skulle på loppis på hötorget vilket resulterade i en stor besvikelse då det inte alls var någon himla loppis. Emilia gick och jobbade och jag satte mig ett tag på espressohouse och drack latte i väntan på världens finaste Amanda. Henne gick jag armkrok med hela dagen och gjorde sånt bara vi kan göra tillsammans, plus halvgrät lite pga att vi snart skulle lämna det ställe där vi mår så jävla bra (och för att vi såg en av våra största idoler ba sådär). Skildes från henne ännu en gång och jag träffade Emila och vi begav oss hem till henne för att mellanlanda lite. Hon åkte in till stan för att träffa en vän och jag försökte smida planer inför kvällen. Skulle egentligen träffa Jordan men efter, än en gång, många om och men tog jag tunnelbanan till söder för att dricka en latte i min ensamhet och försökte samla alla miljontals tankar som befann sig i mitt huvud. Promenerade sedan från Söder till tcentralen med två fina för att sedan åka tillbaka till Solna och packa allt inför morgondagens hemresa. Så himla, himla fin men också jobbig kväll. 
 
Denna resa var verkligen över förväntan. Det kändes verkligen som att det var det här vi behövde. Lugn, ro, inga krav, systertid, välbehövligt kaffehäng, god mat och bara stockholmsluften i allmänhet. Såhär i efterhand gör det så ont i mig att jag befinner mig 97 mil ifrån något som gör mig hel, på så många sätt. Fan för distans känner jag mest. Men om vi inte ses innan ses vi ju alltid i juli. Stockholm, det är fantastiskt hur mycket jag älskar dig. 
RSS 2.0