Give me hope in the darkness that I will see the light

Idag är det onsdag. Jag lyssnar på nyuptäckt musik och känner mig väldigt lätt även fast jag inte gör så mycket om dagarna. Dom flesta av mina vänner är sjuka eller borta vilket är mindre kul. Sånt som dock får mig att känna att det är okej ändå är att imorgon drar Luleå Hamnfestival igång! Det ska verkligen bli roligt. Båda mina bröder ska spela, och även min pappa med hans gamla band. Det ska bli fint att träffa massa folk och äntligen få uppleva lite livemusik igen (trots att det inte är så bra artister). Ikväll ska det repas och bara ta det lugnt. Och jag har äntligen återfått sommarpirret inom mig.

Studentdagen 2013

Och så kom den dagen då min andra bror, Erland, tog studenten. Detta var kanske den bästa dagen hittills i mitt liv med tanke på att samma dag så gick jag ut nian också. Så jag umgicks mest med fantastiska personer hela dagen och bara njöt av att äntligen, äntligen är sommaren inne. Bilderna är helt oredigerade, för jag har ingen egen dator (!!) men ack, det funkar ändå. Fredagen den sjunde juni.  Det var en dag full med känslostormar, den dagen, och en dag som för alltid kommer leva kvar som ett bra minne. Blir alldeles pirrig då jag ser dessa bilder, ju!

Fredagen den sjunde juni

Det ni ser här ovan är fotografier från dagen och kvällen då jag gick ut grundskolan. Fredagen den sjunde juni - en fantastisk dag, på alla vis.
RSS 2.0