Made it all this way

Hej hörni. Tänkte bara snabbt höra av mig och säga att idag är livet fint, och att imorn kommer jag ha en ännu bättre dag. På massor olika sätt, känner det på mig. Imorgon har jag sista riktiga jobbdagen och åh så skönt. Sommarlovet är nära nu, riktigt riktigt nära faktiskt. Nu lyssnar jag på jazz och ska snart gå och ta en mysfika på stan. Och juste, beyond retro svarade på en av mina tweets idag. Asså va? hade inte ens taggat deras namn eller nå. Fattar noll. Men fett kul. Om ni inte redan göre så kan ni ju följa mig förresten.

Huvudstaden

Idag är det tisdag. Jag syr blusar på skolan, gör det absolutabsolut sista arbetena, hostar mig frisk, är arg på kylan och blåsten, spelar brännboll på idrottslektionen, peppar till sommarlovet, skrattar med ellen, saknar emelie, dricket te med honung i och sparar mina pengar till stockholm i sommar (!!). Asså gud vad jag längtar. Dör varje gång det poffar upp i min tankeballong. Ska gå på massa beyond retro och vintagebutiker och jag ska gå tills det bara värker i fötterna. Ska också ta massor med fikapauser och äta godaste maten. Asså dördördör.

Yummi yummi in my tummy

Det här var min chailatte. Den var god. Hade gjort den själv. Omnom. Nä men hörni nu va. Den vart ju inte jätte fin. Det kan jag faktiskt hålla med om. Men god, finns inget tvivel. Som emme skulle sagt, yummi yummi in my tummy. Hehe. Puss på den. Nu ska jag dricka te.

Måndagsbestyr

Asså sommarvädret som har varit här i några dagar nu. Älska det. Igår köpte jag världens coolaste brills för endast tjugo spänn, att dom sedan låter som en gammal skev dörr när jag ska öppna dom spelar ingen roll. Dom var söta. Annars så var jag ute med båten till en fin strand, promenixade i iskallt vatten så jag bara ville skrika, klädde mig i en blommig jumpsuit och bara ben och drack chailatte på staden. Idag är det inte lika varmt ute och jag har världens hosta. Min hals har ingen känsel, alls, men åh så ont det gör ändå. Snälla försvinn. En fördel är ändå att idag gör jag det absolut sista i skolan. Har ett matteprov och engelskaredodvisning och sen är jag klarklarklar. Sommarlovet känns riktigt nära nu.

Sun

Soliga dagar och jag njuter medan jag går runt i linne och en glass i handen. Det finns inget tvivel. Alls. Sommaren är bäst. Idag har jag sett många springa milen och jag har mest varit med maja och arvid hela dagen. Nu peppar jag livet med JJ i öronen och ikväll ska jag mysa med vänner vid strandkanten och åh det kommer bli superbra. Men först ska jag njuta av solen lite mer. Och hörnihörnihörni. Imorn ska jag åka ut med båten och tillbringa dagen framför flera kilometers havsutsikt. Asså älska sommaren.

Sommar på riktigt

Idag har jag finaste kånken med mig och klär mig i tunna leggings plus röda converse och tunna jeansjackan. Nu sitter jag och fina tjejorna i solen på svenskalektionen och "jobbar"... Så himla härlig dag. Nu är det sommar på rikt. Igår åkte vi en sväng med båten och åh så fint det var. Sen gjorde jag hemmagjord chilatte. Asså dog lite. Så himla fin gårdag och idag blir dagen minst lika bra, om inte bättre. Har bara en letkion kvar. Sen ska jag umgås med en kär vän och det kommer bli asfett. Hoppas att ni har det bra, mina fina <3

Knowing

Att aldrig riktigt veta men samtidigt vara så oerhört säker.

Att skratta med själen i sommarsol

Mina kortkorta-och-alldeles-på-tok-för-söndriga naglar har numera en så fantastisk femtiotalsfärg på sig. iiih. Så fin färg och jag dör lite. Men nu ska jag låta mina naglar få gro i solskenet som förövrigt är så fantastiskt härligt, och så kommer dom bli alldeles perfekta så småningom. Det är två och en halv vecka till avslutning, och jag lever livet redan nu. Jag fikar och skrattar med bästa tjejorna efter plugget och på torsdag ska jag skratta ännu mer med finaste vännen. Har bara några få inlämningar kvar i skolan och åååh snart är det sommarlov. Så skönt, så skönt. Nu ska jag se bästa serien också. Puss på er, finaste.

I mitten av maj och livet är fint

Spendearde gårdagens eftermiddag i solen, vid strandkanten, med min kamera och en kopp the. Framåt kvällen skulle jag egentligen farit på spelaning på acusticum men det blev inte av, så jag hängde med ett gäng härliga brudar istället. Skrattade tills magen gjorde ont, som vanligt. Idag har jag inte tagit mig ut genom dörren än, har däremot haft besök av världens gulliaste hund, Krumbi, har kollat avslutningskläder, lyssnat på musik tills jag blev less för ett tag, hostat så mina lungor nästan sprängdes, pluggat teknik samt ätit mitt livs godaste middag. Dör lite. Men nu, nu hörni, nu ska jag gå på promenad runt udden med deportees i hörlurarna. Fett. Imorn har jag sovmorgon. Nattinatti.
Om ni inte redag göre kan ni ju följa mig på instagram, Aggii heter jag. Hehe.

Fredagen den artonde

Idag köper jag prickiga blusar på stan, dricket godaste théet, pratar om livet, är kreativ med kameran, bakar med bror min, kollar alldeles för många avsnitt av finaste serien, blir glad när jag ser vänner på stan, äter godmiddag med familjen, städar rummet, hänger upp klänningar, stryker blusar, målar prickar på naglarna, drömmer, tänker och lever livet. Finastefinastefinaste fredagen. Ps. är helt svag för prickiga saker.

Magical

Idag är det en sån här seg-torsdag-göra-ingenting-utan-bara-plugga-sönder dag. Har så mycket som ska göras klart nu dessa sista veckor innan sommarlovet. Blir bara så lycklig när jag tänker på att om exakt tre är det dags. Och förresten vet ni! Igår gick jag i bara tröja ute med en glass i handen och solen stekandes om ryggen. Åh så fantastiskt det var. Att jag sedan tillbringade eftermiddagen med tre underbara brudar gjorde saken inte sämre. Blev också ägare utav en skinnjacka och somnade framför en film. Hade en spektakulärt bra gårdag. Idag ska jag plugga, baka, dricka te, se pll, städa och hatahatahata regnet. Bäst att jag börjar redan nu då. Ta hand om er, finisar.

If you'll ask me about my religion, I'll say I have my faith in you

Det är maj...


...och jag är överallt förutom där jag borde vara.

Nineteen

Idag fyller finaste arvid nitton år. Grattis käre bror. Kan inte fatta att det var så länge sen som vi på lördagsmornarna snodde gårkvällens kvarblivna popcorn och satte oss under vårat täcke och mumsade i oss. Men det har gått såså länge, och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Puss.

Cut

Förresten, imorgon ska jag klippa mig. Är så less på mellanlängden och allt stripiga och fula hemska och osammanhängande och åh vill bara att jag ska ha fint hår. Det har jag absolut inte just nu. Så imorgon blir det att cutta av lite. Men inte för mycket. Ska ju göra dreads sen.

Tillbaka till vardagen

Hej hörni. Har verkligen velat ta vara på veckan i övik och därför har jag varit lite off när det gäller bloggen. Men nu är jag tillbaka med ny pepp. Idag har jag sjungit haitiska sånger på kh samt spelat spel och skrattat med finaste familjen. Har även inhandlat lite småsaker på schtan. Har klätt mig i finaste jeansjackan, svarta klänningen och finaste väskan. Imorgon ska jag fira min bror. Skönt att vara hemma och tillbaka i verkligheten. Puss.

Ostrich

Det här var en av strutsarna jag träffade på för några dagar sedan. Dom var jättestora och det kändes som om dom ville käka upp mig. Men dom var väl roliga.. (om man bortser från att dom sprang runt som galningar och det enda dom gjorde var att hugga efter en).

Älskling

Spenderade tvåhundra kronor på denhär finafina väskan. Den är min nya bästis. Brukar i princip aldrig fynda på hm men jag kunde verkligen inte motstå denna. Enkel och söt. Längtar tills imorn då jag ska inviga den. Hihi, puss på den. Den kan få sova vid min sida inatt. Kärlek.

'ROUND MY HOMETOWN

Dom här dagarna balanserar jag på örnsköldsviks trottoarkanter iklädd i klänningar och röda converse. Bär på käraste kånken och jobbar för fullt på finaste femtiotalscaféet. Lyssnar till fågelkvitter och äter lyxig mat hela hela tiden. Inhandlar små men ack så fina grejor på söta affärer. Vaknar tidigt och äter frukost medan jag blickar ut över hav och flera kilometers utsikt. Åh vad jag har det bra här på finaste stället. Längtar inte alls till luleå. Såsåså bra har jag det. Det här är ju också mitt hem.

VIEW

Lite såhär ser jag ut idag, i finaste senapsgula tröjan från monki. Har varit i skeppsmalen idag. Har fikat, druckit te, sett öppet hav och fotat trettiotre fotografier. Imorgon är det första praodagen på femtiotalscaféet. Tror det kommer bli asmysigt. Ska ha på mig min prickiga plisserade kjol plus favvokängorna. Vilka skor annars lixom? Dom är ju min älsklingar (det är ju ni också för den delen, hihi). Puss på er <3

HOME

Tre dagar utan någonting alls. Nu får jag skärpa mig. Hehe. Nu är jag i övik i varje fall. Bussresan igår var så himla långtråkig så jag ville bara dö för ett tag. När jag väl var framme blev allt så så så mycket bättre. Nu har jag och mormor tagit tag i ett projekt som kommer att bli jättejätte fint när det blir färdigt. Kan tyvärr inte säga vad det är. Men ni kommer få veta, lovar! Och det här med bilderna hörni, Vet att jag inte har fotat så mycket på sitone, men jag har faktiskt med mig kameran hit! Så jag ska försöka fota så mycket som möjligt, för jag vet ju själv hur tråkigt det är med arkivbilder. Men ni får stå ut så länge, visstdå?

EN DAG SOM DENNA

Hej finisar. Åh vad jag är trött. Idag har jag varit med ett gäng hysteriska sexåringar, heela dagen. Så söta men ack så jobbiga dom var. Nåja, kom hem precis, har varit en snäll dotter och hjälpt mamma att städa i konsthallen. Hon fyller ju trots allt år imorn så... Nu önskar jag att jag kunde försvinna för ett tag, är så trött så åh jag vet inte vad. Känns ändå bra att om några enstaka dagar så befinner jag mig på min favoritplats, hornön. Så. Himla. Mysigt.

VALBORG

Valborg var riktigt bra. Myste med arvid, erland och allis hela kvällen. Åt godaste grillade middagen, tryckte godis (och kladdkaka och chips och thé och saft och glass och nötter, hehe), cyklade runt lite, skrattade som aldrig förr och bara hade det fint. Senare framåt elva tiden degade jag och allis franmör ett x antal pll avsnitt och sen for ja hem. Det var en riktigt fin valborg och åh vad jag tycker om allis.




RSS 2.0