I DEN HÄRLIGA VÅRSOLENS GLANS

Imorse lös solen så härligt och det värmde i ryggen när jag cyklade. Sen började det blåsa kalla vindar - Sjukt tråkigt. Idag har jag iallafall sjungt in våren med ett gäng härliga estetare och det var riktigt roligt, men kallt. Imorgon är det ju faktiskt första maj och jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Endel år har jag kunnat gå i linne, och andra år har det varit snöstorm. Hoppas att det blir så som det förstnämda. Ikväll ska jag iallafall och grilla på skurholmen (nomnom) och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Känner ändå på mig att det kommer bli en bra kväll. Nu ska jag dricka thé och njuta av blå himmel. Puss på er <3

VÅRDAGAR DÅ SJÄLEN VAKNAR TILL LIV

Soliga dagar och jag vill ta vara på alla soltimmar som finns. Idag har jag lyssnat på kör b, fikat godaste fikat, hängt med familjen och njutit av solen. Jag har också införskaffat mig ett par shorts. Cheap Monday är bäst. Har drömt om dom i kanske tre månader nu och idag blev dom mina. Finast. Har också köpt linnet som ni skådar här ovanför. Tyckte att det var fint och enkelt och speciellt fint med knapparna. Snart ska jag träffa en fin vän och vi ska till Kulturenshus och se på dansföreställning. Jag har det jättebra, hoppas att ni också har det. Kram <3

KULTURSKOLEJAMM OCH VÅRSÅNGER I HUVUDET

Hej hörni och föråt för att jag är som jag är ibland. Igår var jag fullt upptagen med att ha den bästa onsdagen någonsinn. T.A häng efter skolan med ett gäng fina och sen på kvällen sjöng jag jazz, pluggade glosor och drack grönt te. Idag har jag jammat på kulturskolan med världens finaste och knasigaste människor och nu på kvällskvisten har jag sjungit vårsånger och längtat. Därför kommer jag varken med nya bilder eller trevliga texter (nu är det mest vardagsbabbel, men det kan vara fint det med ibland). Imorgon har jag en ganska bra skoldag och sen efter det ska jag skratta och ha det bäst med en världsfin vän. Ska försöka ta med kameran så ni får lite bilder. Nu ska jag dricka te och sen sova - ska drömma fina drömmar. Kram <3

LET'S STAY TIL THE END

Har haft en bra fredag tycker jag. Godaste maten och sen bara slö i soffan. Nu spenderas tiden vid instagram medan jag smsar med en fin vän. Idag kom en biblotikarie fram till mig och visade mig en bok och sa: Här. Den påminnde mig om dig... Finaste ju! Ikväll ska jag läsa x antal kapitel ur den och sen somna gott för att vakna upp till en morgondag, en morgondag som jag vet kommer att bli bra. Riktigt bra. Så himla spektakulärt fantastiskt underbart bra.

THOSE DANCING DAYS

Hoppar runt och dansar till Those Dancing Days alla fantastiskt spektakulärt grymma låtar. Fredag!

SNART SMÄLLER DET

Uh. Moligt ute och det är säkert jättekallt också. Vill att det ska vara som det var i fredags - Sol och plusgrader! Hade värsta vårkänslorna då men nu är dom borta helt. Hatar snö just nu. Men när jag tänker på att det bara är åtta veckor kvar, och bara sex skolveckor till sommarlov så känns livet helt plötsligt så mycket enklare. Längtar som en tok till sommarlovet. Jag har en nedräknare på datorn!

THE WAY YOU LOOK TONIGHT

Åh. Så. Himla. Fint. Gjorde min kväll. Jazzigt och fantastiskt.

REVOLUTIONEN

Dagen ska jag ägna till plugg, plugg och åter plugg. Har ett stort arbete som ska vara klart imorn, för att sedan redovisa det dessutom. Så det är väl bara dags och börja nu då. Perfekt start på skolveckan. Heldag med plugg. Guh vad kul. Inte sant?

MEDAN SNÖN YR

Nu när snön åter har landat så delar jag med mig av fem bilder från jordens paradis. Hornön. Om ungefär tre veckor far jag dit. Längtar som en tok! Idag är det snöigt och jobbigt ute, så jag kalasar med finaste släkten och pluggar stenhårt inför veckans redovisningar. Idag har jag mittbena (sjukt ovant) och har finaste skorna på mig. Hoppas att ni har haft ett underbart lov och att ni får en fin avslutning på det. Kram <3

LÖRDAGSMYS

Har hängt med matilda hela dagen. Jättetrevligt och mysigt var det. Vi har hunnit äta lyxmiddag, fika och skratta på friends, plöjt i snöstorm, flamsat på stan, spontanmöblerat, druckit vårthé, köpt godis, sett film, sett knyttet, snackat och fina saker och har haft det allmänt bäst bara. Hon är bra hon. Nu har jag möblerat om och städat i mitt rum precis, har hängt upp lite klänningar varstans och origamifåglar i taket. Finast. Ikväll ska jag sova gott <3

FÖRSTA

Började dagen med en frukost, ovanligt.
Fixade till lite grann.
Drog två svängar till kupan. Först med fina mamsen och sen med jesper, arvid och maja. Fyndade dock ingenting. Men fint var det.
En skrivmaskin och en jesper.
Drog sedan vidare mot ta och mötte upp Lisa och Erland. Bäst!
Finaste <3
Mackfika och tusen koppar thé.
Lagomt glad.
Puss på dom <3
Sen satte vi oss på massor med häftstift som någon hade limmat fast på gula paviljongen. Det gjorde ont.
Solen sken hela dagen.
Första fotoutmaningen- Min dag från morgon till kväll. Säger som matilda, tolkade temat enkelt och fotade lite småsaker som har hänt under dagen.  Efter klockan fem har jag inte fotat någonting alls för jag har haft sprängande huvudvärk och jätteillamående. Har bara velat försvinna och aldrig komma tillbaka. Mår fortfarande superdåligt och jag ber till allt som finns att jag inte ska bli sjuk igen. Orkar inte!

DANCE WHILE YOU CAN


Dagen har varit fantastisk. Ni får veta mer specifikt sen för då kommer ni få en hejdundrandes stor bildbomb. Jag och finaste har utmanat oss själva och varandra. Varje fredag ska vi ha ett tema som vi ska fota kring. Vi får tolka temat hur vi vill, och sedan visa upp det vå våra bloggiish. Så varje fredag får ni hålla extra utkik på våra bloggar! Faktiskt riktigt roligt! Vi ville börja med något enkelt, som en liten uppvärmning- Så denna dag har vi haft Våran dag från morgon till kväll. Ni får se sen. Himla fint tycker jag.

VÄLKOMMEN HEM

Numera är jag ägare utav dessa fina skor. Så. Himla. Underbara. Föll för dom direkt när jag såg dom. Kärlek vid första ögonkastet. Sen att det var rea på dom gjorde inte saken värre, snarare bättre! Är jätteglad för det. Nya favoriter, helt klart! Puss på dom <3

365 DAGAR, 52 VECKOR, 12 MÅNADER, 1 ÅR

Ett år. Enligt mig har jag förändrats sjukt mycket. Det tycker andra människor också. Både på utsidan och på insidan. Till det bättre, tycker jag. Då var jag mest en hetsig och jobbig lillasyster som köpte mesiga tröjor på stan. Bar aningens för mycket mascara och trodde att jag var bäst i stan på allt. Plattade håret jätteofta, använde mjukisar utomhus och sportjacka på det. Tur att jag har förändrats tycker jag. Som jag sa, till det bättre. Är mer glad i mig själv nu än vad jag var då. Nu sitter jag mest på fik med fina vänner, fyndar på second hand, fotograferar fina fotografier, sjunger, spelar musik och allt annat som jag gör. Behöver nog inte säga så mycket mer. Ni vet ju i princip allt redan. Kram.

KVÄLLSTANKAR

Ska snart se hungerspelen med arvid, erland och jesper. Tror det blir asfett! Har haft en jättefin dag dessutom. Med finaste vännerna. Fast det vet ni ju redan. Nu lyssnar jag på säkert! och ska snart byta om. Hehe. Imorn får vi finbesök lagom till middagen och det blir jättemysigt. Har inga andra direkta planer för morgondagen men det blir nog fint ändå tror jag. Det är ju trots allt lov!

FINASTE VÄNNERNA

Känner mig så himla tråkig när jag inte kommer med något nytt på fotografifronten. Men vet varken ut eller in så ni får nöja er. Ska försöka bli bättre. Lovar! Idag har jag iallafall haft det fint. Började med att jag och alva virrade runt i stan för att hitta en second hand butik, efter en halvtimmes vandrande hittade vi tillslut fram. Fyndade dock ingenting men lite motion fick vi allt. Fett. Sen gick vi till ta och fikade med amanda och ingrid. Det var mysit. Finaste vännerna! Rolit att träffa dom igen, det var så länge sen. Nu e ja hemma och ikväll ska jag se hungerspelen med favoritpojkarna. Är riktigt förväntansfull så det blir fint. Hoppas att ni har det bra. Kramsi.

CUPCAKES

Har en ganska seg tisdag. Har fixat i mit rum och ska snart baka tror jag. Intressant. Det är sjukt tråkigt väder ute också. Blir bara deprimerad. Men imorgon kommer jag ha det fint iallafall. Ska fika med finaste vännerna. Kommer skratta tusen skratt. Kommer ha det allmänt bra bara. Och nu ska jag fortsätta sega. Hejdo.

LALALOFGREN

Heeii. Vet inte vad det är för väder. Vet inte om solen lyser. Vet inte vilka som är vakna. Vet heller inte vad jag ska göra idag. Men det blir nog ganska bra ändå. Har också skaffat twitter så om ni känner för det kan ni vi ju följas åt där. Fint. Förresten så fullkomligt älskar jag min söta kaninblus från hm och min jeansjacka från röda korset. Favoritplaggen. Haha. Nu ska jag äta godaste frukosten med finaste mamma. Kram.

SÖTSAKER

Puss på finaste gårdagen som bestod utav kalas med släkten, godaste gofikat, sommarinspirerad middag, filmtittande, jeansjackan, galna skratt, god efterrättschoklad och tvåhundra fotografier. Bäst. Idag tittar jag när notas levererar på planen plus myser med dom jag tycker mest om. Älskar lov.

BROTTOM

Idag klär mig i mammas finaste tröja och ett par byxor som jag inte har haft på ett år, medan jag åker på trettioårskalas och träffar finaste släkten. Skriver mer sen. Har brottom. Kram.

GODASTE

Mammas godaste citronglass. Går inte at beskriva med ord. Min mobilkamera står för bilden så... Klaga inte, den gör så gott den kan! Gårdagen var bäst. Dagen idag har varit fin den med. Har köpt finaste kjolen från monki och fikat på stan med släkt. Idag ska vi äta indisk middag och snart kommer finaste emilia hit. Påskaftonen är ganska bra ändå. Och jag är nästan frisk!! Älskar livet just nu.

FINASTE

Massor med godis. Finaste blusen. Chokladägg. Påskthé. Släkt. Droppar från taket. Solvärme. Fina fotografier. Instagram. Påskmust. Trerättersmiddagar. Mammas hemgjorda glass. Filmer från sjuttiotalet. Söta sockar. Plus tusen andra saker.
Det är lov.

SKÄRTORSDAG


Är hemma och är sjuk idag igen. Till er som undrar så mår jag inte bättre idag. Nåja. Jag ser film och dricker tusen koppar thé plus äter tusen halstabletter. Igår gick jag och sov klockan halv nio och jag vaknade klockan nio imorse. Sov typ tolv timmar. Så. Himla. Skönt! Nu är det ju lov kan man säga. Har fina planer inför veckan som kommer och till dess så kommer jag bli frisk. Det vet jag.

PÅ GOTT OCH ONT

Åkte hem tidigare. Kunde inte sova inatt. Har nog aldrig haft såhär ont i halsen. Och då menar jag verkligen det. Ush. Vill inte va sjuk på påsklovet precis... Nåja, what to do lixom. Får väl stå ut. Elles och emmis chokladbollar gör mig gott i varje fall. Och instagram. Och på tal om den appen så gäller den inte bara till iphone längre. Yes! Hehe. Ni kan ju följa mig om ni vill typ. Aggii heter jag. Coolt. Jag vet.

TISDAGSKRAMAR FRÅN MIG

En annan bild på fina fåglarna som hänger i mitt fönster. Idag dricker jag hallonsaft, skriver matteprov, åker buss till och från skolan, äter nybakta chokladbollar, tittar på gamla fotografier, lägger pussel med emilia och myser i soffan. Kul att jag och maja bar matchande kläder idag också. Hihi. Puss på finaste tisdagen. Kram.

I WILL LEAD YOU HOME AGAIN

Har hängt på t.a på eftermiddagen med lisa, katt och oskar. Det var trevligt och mysigt och roligt och ja, allt det där vanliga. Nu lyssnar jag på makalöst fin musik och kollar igenom lite skolarbete. Har hittat en ny favoritlåt. Jag brukar göra det varannan timme typ... Men det här är annorlunda, något riktigt fint enligt mig. Kram.

CAUGHT UP IN WHAT TO SAY

Den här bilden har ni sett förr. Men den är mysig tycker jag. Idag har jag på mig finaste blusen från hm. Och mammas gamla mockajacka. Plus mammas gamla kofta. Hihi. Mysigt. Annars så äter jag nybakt bröd, skriver om min saknade kisse och lyssnar på nostalgisk musik. Efter skolan ska jag kanske träffa en fin vän. Jag har en superbra måndag.

DE BÄSTA NÅGONSIN

Lite nytt i garderoben. Känns fint. Finaste blusen från hm och högmidjejeans från carlings. Perfekt. När garderoben är nyrensad så känns det bra med lite nytt. Ikväll äter jag tomteklubba, lyssnar på denhär och denhär låten, klipper håret, tänker på dig, nynnar på låtar och dricker indiskt te. Så himlahimla bra.

APRIL APRIL

Igår var det earth hour. Mm. Jaa. Det var trevligt, mysigt och roligt. Sen vid kvart i elva så kom alvis hit ett tag. Vi köpte toy och satt och pratade, sen traskade hon hem. Idag är det första april, har inte lurat nån än. Är sämst på de. Men idag ska jag nog "plugga", dricka thé och vara glad över att min garderob är rensad. Det tog förövrigt fyra timmar att rensa den. Sjukt jobbigt. Så ni vet. Ha en bra april-april-dag!

PUSS

Saknar dig, fina vän.




RSS 2.0