I'll build a city that dreams for two

Hallådär. I skrivandes stund sitter jag i soffan och pratar med min kära vän Lis som befinner sig ända i Västerås. Vi pratar om livets under och dunder, tycker om henne och saknar henne väldigt mycket. Idag har jag mest packat och förberett för imorgon då det bär av till Höga kusten och åh längtar så efter att andas Övik. Att jag ska få göra det med älskade Hedda gör det ju inte sämre heller. Fan vad vi ska njuta av sommaren alltså. Annars tittar jag mest på bilder, umgås med Maria och lyssnar på Miriam Bryant dessa dagar. Trivs med livet och sådär. Hoppas att ni också gör det. Ät glass, drick mycket vatten och bada tills ni blir russin. Det är väl det en gör på sommaren antar jag. Eller så kan ni äta tomatsoppa och se serier hela dagarna också, det är okej det med. Pusspuss. 

Vad var det vi skrek när drömmar bar oss bortom stan

Hejhej alla. Hoppas ni har det bra såhär sista veckan i juli. Jag har det bra iallafall. Igår kom jag hem från stugan och nu spenderar jag några dagar i lägenheten i stan för att sedan på fredag ta mitt pick och pack och bila ned till Höga kusten tillsammans med familjen och Hedda. Ser mycket fram emot det, ska bli väldigt roligt. Jag var inte nere i Övik någonting förra sommaren så det ska bli skönt att landa där nu i några dagar. Annars så tycker jag mycket om dessa dagar i stan för då kan jag hänga med vänner, skapa lite oförglömliga sommarnätter. En vän sa till mig igår att det är inte nätterna med bra sömn en kommer att komma ihåg och jag kände mest att fan vad det satt rätt just nu. Nakenbadar med en vän mitt i stan bara för att liksom, träffar lite nya vänner en helt vanlig torsdagsnatt samt sitter och njuter av natten med en annan vän i norra hamn och bara andas nuet. Vill aldrig att sommaren ska ta slut.

Soliga hälsningar från Luleå

Hej. Vet inte hur jag eller vad jag ens ska skriva. Kom hem från Italien för ungefär tre och en halv vecka sen, känns dock som ännu längre. Resan var fantastisk, mer än jag någonsin kunde begära. Umgicks med så himla mycket bra människor som jag älskar så, åt mycket god mat och fick vara med om saker jag aldrig kommer glömma. När jag kom hem så började jag jobba direkt, jobbade som gatumusikant med ett gäng som jag trivdes väldigt bra med. Sjukt härliga människor och asbra musiker dessutom. Lätt bästa jobbet. Sen så var det Luleå Hamnfestival vilket var sådär. Fick dock hänga med en gammal vän som jag saknat väldigt mycket plus se massa duktiga musiker äga stora scenen (Linnea Henriksson, Jam At The Olympics, Tree Things och Miriam Bryant). Så det var ändå värt att gå på det. Sen har jag varit ute i skärgården i vår stuga på Germandön med familjen plus massa olika släktingar som har kommit och gått. Asgosigt och väldigt roligt trots skador och drama som man kanske kan undvika nästa gång. Kom hem därifrån igår och nu passar jag på att träffa fina vänner innan jag drar iväg till Heddas stuga i några dagar för att sedan åka till Germandön igen och sen vara hemma i någon dag för att sedan åka ned till Övik med Hedda, Maja och mina bröder i en vecka ungefär. Ah så mycket mer saker jag vill hinna med men hur hinner man med allt ens? åh. Jag har det iallafall väldigt bra här i soliga Luleå och känner liksom att sommaren är min grej. 

Tre gosiga

I huset vi bodde i i Italien bode också två ascoola katter, tyckte jag och Maja iallafall.
RSS 2.0