How ever far away, I will always love you

Som ni förmodligen redan har märkt har det varit otroligt dött här ett tag. Sommartider, lycka, utedagar, shortsväder och utflykter är det som hindrar mig från att inte höra av mig. Just nu befinner jag mig i Ångermanland och har gjort det i några dagar. Här är det så himlahimla fint (om ni vill veta mer och följa mig under tiden jag är borta så kolla in på min twitter - lalalofgren). På söndag natt åker jag vidare till stockholm för att bara mysa och uppfylla mina secondhand drömmar. Här i övik njuter jag utav livets alla fina stunder även fast det inte är så fantastiskt väder som jag hade hoppats på... I förrgår var jag på en ganska stor secondhand butik, där inhandlade jag finaste plyschtröjan med båtkrage för endast trettio kronor. Och åh vad jag ska fynda mer i stockholm, och billigt kommer det bli eftersom jag gillar secondhand allra mest! Som jag längtar alltså DÖR! Vi kommer bo på söder och kameran ska få följa med. När jag kommer hem till luleå ska ni få en liten sammanfattning med text och bild av mina dagar där, det blir väl bra va? Imorgon är det fredag och det kommer bli en superbra dag, det känner jag på mig. Kramsi finisar <3

Detta fina sommarställe

Inte så kontsigt att jag längtar så mycket. Längtar efter att bara få vara där. Tystnaden. Lugnet. Nuet. Längtar efter att inte behöva bry sig om någonting, alls. Längtar efter att vara vaken långt in på natten och känna hur man blir sådär härligt trött. Längtar efter att ibland ställa klockan på klockan fem på morgonen och göra en kopp te och bara sitta i morgonsolen och bara, njuta. Längtar efter galna volleybollmatcher på våran egna sandstrand där man bokstavligen krampar av skratt. Längtar efter att släppa allt vad som har med tid, måsten och stress att göra. Längtar efter att slippa bry sig ifall klockan är ett på dagen eller ett på natten utan bara kunna bada när man vill. Längtar efter när man precis har kommit fram med båten och man stoppar ner fötterna i havet och tårna bara krampar men man älskar det ändå. Längtar efter morgondagen för det är då jag far.

Om jobbiga sommarlovsdagar och sjuklingskramar

Jag har en anledning till att jag inte har hört av mig. I tre dagar har jag i princip inte ätit någonting alls, haft hög feber, mått så förfärligt illa, ont i halsen som aldrig förr, öronvärk och jag har inte klvit upp ur sängen alls. Idag fick jag och min mamma nog så vi begav och till doktorn, där var det ingen tvekan från doktorns håll utan jag fick direkt beskedet om att jag har halsfluss. Så idag börjar jag med min tio dagars penicillinkur. SÅ. HIMLA. JOBBIGT!! Och så himla bra tajming, inte sant? Såhär på sommarlovet. Så rolitt!! Men enligt mamma och enligt doktorn så ska jag, redan imorgon, börja känna mig bättre. På torsdag beger vi oss ut till skärgården för att fira midsommar. Och då vill jag verkligen må bättre, så jag håller alla tummar jag har och det hoppas jag att ni gör också, för min skull, det skulle vara fint. Halsflusskramar från mig.

Min historiska gif, den första i hela mitt liv


Jag var ju så himlahimla fin på bilderna. Något annat kan ni ju inte tycka. Nu ska jag gå och se fotboll i stadsparken på storbildsskärmen (har tyvärr inget annat för mig en fredagskväll i juni). Imorn ska jag kanske umgås och skratta med fina ingrid också. Men bara kanske. Och och och idag köpte jag en så himla fin bikini. Ni får se senare. Känner mig helt off idag när det gäller er och bloggen, men det blir nog bättre med tiden. Det är ju trots allt sol ute. Och då blir jag glad. Och juste jag har fått mer fräknar nu (iiiiiiih). Äh. Bäst att jag slutar skriva nu kanske...

Att picknicka på balkongen


Gick och mumsade i mig middag på max med tre fina. Rolit att äta där när både maja och lisa jobbade, hehe. Idag har det varit ganska fint väder ändå. Jag har traskat runt i högmidjeshorts, haft picknick på balkongen, skype-pratat med bästa (men ack så knäppa) allis, ätit godaste vattenmelonen plus cyklat runt på min skruttiga, gamla, rostiga, fina och gnissliga cykel. Ikväll längtar jag tills jag får plocka vilda blommor längs sommarvägen och tills jag får bada i havet under fullmånens sken. Också dricker jag grönt te med honung och mjölk i.
Fin kväll <3

I'm on my way to believing

Jag har haft picknick på balkongen. I min ensamhet. Det kanske låter dystert och tragiskt men det var riktigt mysigt. Med Those Dancing Days i lurarna så ordnar sig allt. Det var ju så himla fint och soligt väder så man blev alldeles lycklig och bubblig inombords. Ikväll kommer vara en fin kväll.

Love turns the whole thing around

Dagen har varit väldigt lugn, men så himla bra ändå. Har druckit grönt te, bakat kärleksmums, sett pll, ätit pannkakor på våran soliga balkong, fotat lite och bara varit. Sådana här dagar behöver man ibland också. Idag fyller också en väldigt kär vän till mig år. Hela femton bast, puss på fina matilda. Idag har jag också hunnit med att längta så så mycket ut till skärgården. Bara tanken att jag snart får ligga i sanden och känna hur solen värmer ger mig lyckorus. Jag älskar sommarlov, verkligen.

Om hösten hittar hit igen, då håller vi ihop min vän

Så himla fin min dag har varit. Tog en morgonprommis ner till kupan med emilia och inhandlade en skjorta för ynka trettio kronor. Sen mötte jag upp två vänner för picknick på golfängen, bland annat finafina ellen som ni skådar på fotografierna här ovan. Emelie var däremot lite svårare att fota... Men hon är så, så bra hon med! Efter picknick, slams på stan, några onyttigheter, tusen skratt, sommarväder och secondhandfynd så kan jag vara rätt nöjd med min dag ändå. Och tror faktiskt att jag har fått några fräknar, och blivit lite brunare. Iiih. Så himla bra dag. Tycker om mina vänner så så mycket. Perfekt sommarlovsdag och perfekt sommarväder. Kunde inte alls blivit nå bättre.

En sommardröm

Imorn ska jag picknicka på golfängen med mina finaste vänner. Hoppas bara på bra väder för annars vet jag inte vad jag tar mig till. När det är sommarlov ska man kunna ha picknick. No doubt. Det kommer bli fint iallafall. Nu ska jag dricka te och mysa hela kvällen lång. Puss <3

Alltså så himla bra dom här är

Det här är mina fina och så himla älskade cheepisar. Dom ska jag traska runt i när det väl blir somrigare väder. Dom kommer få vara med i massor med minnen, stockholmsresan, utekvällar med finaste och allt annat jag kommer göra. Lagomt slitna kommer dom vara efter ett tag.

Känslan går inte att beskriva, men nu är sommaren här

Det är nu allting händer. Det är nu jag kan göra vad jag vill. Det är nu vattnet kluckar längs strandkanten och blommorna blommar. Det är nu då jag inte behöver planera och tänka. Det är nu jag tar dagen som den kommer. Det är nu jag går runt i blommiga kläder och funderar på att ta ett dopp i de blå. Det är nu som jag äter glass och skrattar med fina vänner. Det är nu som jag firar födelsedagar och bara njuter av livet. Det är nu jag blir brun och får fräknar. Det är nu som jag vaknar till liv efter en vinter där jag varit fast. Det är nu som jag känner gräset kittla under fötterna. Det är nu som jag går längs långa lantvägar och plockar blombuketter längs vägen. Det är nu jag tycker vattnet är alldeles för kallt men badar ändå. Det är nu som jag vaknar tidigt för att ta vara på sommarlovets alla stunder. Det är nu jag mår dåligt om jag inte är ute. Det är nu som jag hoppar över vågorna i vattnet och bara är så så lycklig inombords. Det är nu som jag åker båt till finaste stugan och känner hur vinden blåser bort alla jobbiga måsten och krav. De är nu som gräset grönskar och jag blir färgglad. Det är nu som jag går barfota i gruset och nästan springer för det gör så ont men är så glad ändå. Det är nu som jag inte alls vill var inne utan vill bara ututut och leva livet. Det är nu jag sitter i timmar på härliga uteserveringar och bara finns för stunden. Det är nu det doftar så härligt sommrigt längs alla gator och torg. Det är nu jag får till dom bästa fotografierna då alla är så naturligt glada. Det är nu som jag inte kan få någon död tid utan det händer saker hela tiden. Det är nu då jag är som lyckligast och därmed roligast. Det är nu jag lever livet. Det är nu sommaren är här. Det är nu jag har sommarlov. Det är nu som allting händer. Det är nu jag kan göra vad jag vill.

För dom har tagit studenten, för dom har tagit studenten

Åh gårdagen var så fin och alla studenter var så fina allihopa. Kan ännu inte fatta att deras skolgång nu är över och jag kan inte fatta att jag har sommarlov. Men ack så härligt allt är. När folket gick ut på trappan blev jag bara så lycklig, och när alla åkte runt på flaken hade vi VIP plats på våran balkong mitt på kungsgatan. Asfett och man såg alla. Sen blev det dags för en stor skål till arvid, maja och allis och lite skratt med finaste släkten. Efter det åt vi en mysig familjemiddag med massa skratt och godaste maten. Att dagen sedan avslutades med ett fint häng med härliga vänner var som pricken över i:et. Alltså så himla fantastiskt student-fredag även fast vädret svek. Jag var ju så, så lycklig ändå <3
Grattis än en gång mina fina, tusen kramar och pussar till er.

Summer lovin' had me a blast, summer lovin' happened so fast

Alltså nu är det verkligen sommarlov. Svart på vitt. Men det känns verkligen inte som det. Jag tror nog att somamrlovskänslan anländer lagom till morgondagen då alla tar studenten. Min skolavslutning var iallafall fin. Alltså jag var glad även fast jag ser så himla sur ut på bilderna. Det kändes bra men jag kommer sakna endel så så mycket. Jag sjöng en låt av bästa those dancing days och video på det får ni kanske senare någon gång. Nu ska jag äta godaste middagen med familjen och ikväll ska jag bara försöka förstå mig på vad som händer. Allt är bara, åh jag vet inte. Asfett med sommarlov, iallafall!

Sommartankar, sommarkläder men inte sommarväder

Alltså. Om en timme samlas man i kyrkan för att ha den årliga skolavslutningen. Jag vet inte hur jag ska säga för att ni ska förstå hur jag känner just nu, men det är helt obeskrivligt! asså jag kan inte fatta att om någon timme har jag sommarlov(!!). Ni hör ju själv hur sjukt det låter. Att jag sedan har beslutsångest om jag ska ha strumpbyxor på mig eller ej vill jag inte prata om för jag blir bara så, så stressad. Men nu vet ni vad jag kommer ha för mig ikväll. Kameran hänger på. Kram.

Lite listor nu när naturen står i blom

Alltså jag kännde mig utmanad utav denna brud. Hon hade ju gjort så fina frågor och hade lust att bli lite utfrågad.
Om du inte kunde misslyckas, vad skulle du göra då?: Jag skulle satsa på musiken helhjärtat. Spela in jazzplattor, spela på genuina ställen, leva drömlivet och bara sjungasjungasjunga.

Om du skulle starta en helt ny blogg med en enda inriktning, vad skulle det vara?: Den bloggen skulle nog vara full med dikter och liknande. Jag fullkomligt älskar att skriva, så det är nog det isåfall.

Jordgubbar eller Hallon?: Jordgubbar när dom är som bäst. Söta, stora och alldeles härligt röda.

Vad läser du just nu?: Himlen börjar här av Jandy Nelson.

Hur känner du dig nu?: Glad och peppad. Har skolavslutning imorn jö!

Vad var det roligaste du gjorde igår?: När jag gick med allis och hennes glada vänner och kollade på dom fina stundenterna som skulle på bal. Eller då jag satt med två fina brevid fotbollsplanen och bara var lycklig.

Vad bakade du senast?: Det var så himla länge sedan jag bakade något smaskigt, så jag kommer faktiskt inte ihåg. Men om jag gissar så tror jag att det skulle kunna varit chokladbollar eller en redig kladdkaka. Mina specialare.

Vad har du till vänster om dig?: En kopp grönt te och min madrass för idag ska jag sova på golvet.

Vilken film kan du se om och om igen utan att tröttna?: (500) days of summer och The last song. Asså finaste.

Vad är ditt favoritcitat just nu?: Jag har ingenting att förlora och If I can't dance to it, it's not my revolution.

När du gjort något bra, vad unnar du dig?: Jag brukar inte unna mig saker. Så himla tråkig.

Down the street we will run, to scratch our names in the park

Åh har haft världens finaste middagssittning. Åt fish and chips och bara skrattade och myste med dom finaste som finns. Idag har jag förövrigt bara myst, funderat inför avslutningen, fikat på friends samt burit klänning och söta sockar. Imorgon kväll har jag skolavslutning och på dagen ska jag se film med klassen och bara ha det bra. Kameran ska få följa med på avslutningen, samt på fredagen då det är studentfirande. Så det kommer vara helt fullt med bilder här på bloggen några dagar framöver. Hur bra!? Nu ska jag stänga in mig i en bubbla och sitta och se första avsnittet i säsong tre av pll. Asså har aldrig gillat serier så värst men denna, alltså det går inte att beskriva. Dör.
"The -Agame starts tonight"

A place where new waves come in, a place to begin

I sommar ska jag ha bästa sommaren. Jag ska fara till huvudstaden och mysa med mamma plus ha kvalitetstid med dom jag tycker mest om.

 

Jag längtar tills någonting händer.


Bästa maten är nog min brors egengjorda grytor. Asså gud så gott.

 

Jag skulle vilja resa till dit mina föräldrar bodde ett tag när dom var små, och se hur det såg ut. Det vill alltså säga Jamaica och Afrika.

Jag läser just nu Himlen börjar här av Jandy Nelson.

 

Jag trillar för dig.

Jag är beroende av kärlek, te, kånken, frihet och glädje.

 

Bästa band/artist just nu är Those Dancing Days. Helt klart. Så himla fantastiska låtar. Ett måste när man vill ha pepp på livet.

Jag ångestar över att jag alltid skjuter upp allting. Menar då verkligen allting. Om jag börjar ta tag i saker tidigare får jag ju mer gjort och jag slipper ångesta.

 

Jag önskar att jag kunde spela bättre piano.

Mitt bästa ämne i skolan är bild. Borde egentligen ha varit musik men vi har en så oinspirerande lärare. Så bild är det finaste.

 

Jag tittar helst på pretty little liars eller bara makalöst fina fotografier.


I helgen ska jag njuta av att sommarlovet äntligen har anlänt plus ångesta lite över att min bror gick ut studenten plus bara ha det fint med någon fin.

 

Kvällar tillbringar jag helst i norra hamn med skratt, mys och härliga vänner.

Jag skulle behöva att någon verkligen förklarar för mig att min bror tar studenten på fredag. Asså fattar inte. Men jag kommer ha det så fint även fast jag kommer vara helt lost.

 

Listan hittade jag hos finaste amanda.


Du håller ingens hand, men jag håller din ibland

Idag har jag skrattat med två fina brevid fotbollsplanen, varit lycklig, drickit smoothie x2, rivit sönder scheman, städat ur skåpet och haft finaste jeansjackan på mig. Och jag längtar så så mycket till på torsdag för då börjar någonting helt nytt. Elva veckor där jag ska leva min dröm. Åh så fantastiskt. Snart får jag solblekt hår, jag blir brun, jag kan springa längs strandkanten, jag kan picknicka på gröna gräsmattor, jag kan äta färska jordgubbar, jag slipper passa tider och jag kan vara med dom jag tycker mest om. Fytusan vad härligt. Pepp på livet <3

Sommar, kära sommar

Saker jag ska göra i sommar:
Åka till huvudstaden med finaste mamma och gå på massor med second hand.
Ta med mina fina vänner ut till våran sommarstuga på ön.
Fira ellen som fyller femton och dö av garv.
Ha kvalitetstid med två fina brudar.
Göra en förändring i mitt liv.
Bada i havet under fullmåne.
Spendera timmar på genuina caféer med favoriter.
Bli brun.
Klä mig i klänningar och kjolar nästan varje dag.
Fira arvid och allis som tar studenten, och känna hur mycket jag tycker om dom.
Skratta vid strandkanten med en fin person.
Se på solnedgången.
Sova en natt i våran öppna båt.
Göra slut på alla mina pengar.
Träffa vänner som jag annars inte brukar träffa så ofta.
Sitta uppe i våran stuga mitt i natten med en sprakande brasa och tusen koppar thé plus massor med mys.
Ta vara på tiden.
Sola i sanden och läsa Himlen börjar här och kanske gråta en stund.
Träffa nya människor.
Bo några nätter i våran lägenhet i umeå med emelie och ellen och bara vara.
Vika mer origamifråglar och hänga upp dom i mormors trädgård.
Gå barfota överallt och känna hur gräset kittlar så härligt på fötterna.
Sitta på kulturenshustrappan i norra och bara njuta av stunden.
Göra något åt mitt hår.
Hitta på något oförväntat, något som jag annars inte brukar.
Fotografera minst tvåtusen fotografier.
Köpa en fjärr till kameran.
Kånka på Kånken och slita ner den så den blir så här fint sliten och mjuk och allmänt fantastisk.
Vara avis på alla som far på wow.
Se hela tredje säsongen av pll.
Älska livet och känna mig behövlig.
Och framförallt, jag ska inte tveka så mycket. Jag ska göra saker jag vill och tänka på vad som är bäst för mig.

Solskensdagar

Dom här dagarna som är nu är bara så bra. Har det så fint med min ellen. Pratar om allt och hänger i solsken och skrattar himla mycket. Saknar dock våran tredje del. Finaste emelie. Du måste komma hem snart. Har så så mycket att berätta. Idag har jag hängt med ellen såklart, firat att skolan snart är över med maja och arvid, ätit lyxmiddag med familjen och finaste emilia, burit klänning och mina fossingar har skuttat runt i bästaste skorna från kupan. Nu har jag bara tre dagar kvar i skolan, och sen ska jag ha bästa sommaren, ever. Har massa fina saker jag vill ska hända i sommar, och jag ska verkligen se till att dom händer. För då, då kommer det bli åh så bra. Ikväll är jag lycklig. Puss<3




RSS 2.0