Och alla frågar om problemen, men ingen bryr sig alls på riktigt


Hejhej! Idag är det tisdag och jag sitter i skolans skönaste soffa och gömmer mig i hörlurarna i väntan på min sånglektion. Och så tänkte jag vad passar inte bättre än att höra av mig lite när jag ändå inte har något bättre för mig. Dagen har varit seg, vi läste en lång bok på svenskan och såg en overklig film på historian. Jag vet, tråkigt va? Ja. Jag har iallafall kunnat skratta lite med mina älsklingsvänner på rasten så det är ju alltid någonting. Senare idag har jag utvecklingssamtal (uäh), imorgon ska vi lyssna på någon konsert på skolan och på torsdag har vi föreställning i lärkans aula. Känns som att det var jättelänge sen jag gjorde något sådant så det ska bli kul, faktiskt. Annars så går livet i en seg takt och känns som att ingenting speciellt händer, trots detta så känns det väldigt lätt att andas. I helgen är det första advent och det är ju ursäkta men fan, det sjukaste någonsin? "Var tar tiden vägen?" Nämen, på riktigt? Jaja. En kan ju inte göra något annat än att le och nicka som man brukar säga. Verkar vara det enda jag gör nu för tiden dock, men så får det vara ibland. Hoppas allt är bra med er, och att inte livet känns lika halkigt som det är att ha martens i det här himla vädret. Puss. 

Om automatkaffe och macläppstift


Hallådär. Idag är det torsdag vilket innebär värsta dagen på hela veckan. Trots detta så känns livet helt okej faktiskt. I skrivandes stund sitter jag och dricker automatkaffe med Amanda i ett grupprum och lyssnar på The 1975, så inte konstigt att det känns okej. Jag har på mig ett av mina nya macläppstift jag köpte när jag var i Stockholm. Det är i den där perfekta rödlila nyansen ni vet. Påtal om Stockholm så kan jag passa på att säga att jag hade det ca bäst i huvudstaden. Fick uppleva Ed live, äta svinmånga cheeseburgare, träffa min älskade syster samt shoppa kanske lite för många macläppstift. Hur bra!? Innan jag for till Stockholm fick jag ju även stå och skriksjunga längst fram på Maggio med asbra personer. Livet alltså. I helgen ska jag fira Thanksgiving med mina kära vänner och mer än så om framtiden vet jag inte. Men det blir nog bra. Puss på er. 


I början av november

Hejhej kära ni. Ett höstlov ska precis ta sitt avslut och herregud vilket lov jag haft? Så himla bra. Har spenderat varenda sekund, känns det som, med Maria och hon gör mig så himla glad. Vi har ätit mycket cheeseburgare och köpt läppstift, samt hängt i många olika konstellationer, igår träffade vi några av mina gamla vänner till exempel vilket var väldigt roligt. Nu är det ungefär bara fem dagar tills jag och några av mina vänner ska se fucking maggio(!!) och jag längtar så himla mycket. Om en och en halv vecka sitter jag och Hedda på flyget mot stockholm också för att se Ed Sheeran!? Så mycket nice som händer nu. Det känns som att livet rullar på i en bra takt, hoppas det känns så imorgon också för imorgon är det skola som gäller. Min kropp säger ba uäh till allt som har med skolan att göra nu för tiden, men en måste ju pallra sig upp på morgonen trots allt känns det som. Det är ju inte allt för länge till jullov dock, så nog ska jag stå ut ändå. Iallafall försöka, och det är väl ändå det som räknas egentligen.
RSS 2.0