Vindstilla inombords ankrar vi på stormigt vatten

Idag yrde regnet och vinden blåste mot mig vart jag än gick. Trots det så hade jag en ganska bra dag. Sista lektionen var ensemble och det var ägigt, när vi ska spela kent blir det väl ägigt hur man än bär sig åt? Annars så har jag inhandlat jorgubbs- och havtornste och jag känner mest bara att herregud!!, detta kommer fullända hela min tehöst. Mmmh. Imorn är det fredag och då ska jag fika med två av mina absoluta favorittjejer Emilia och Lovisa, det blir så mys. Tycker om dom så!

Minusgrader som inte är minusgrader

Det känns som minusgrader när jag går till skolan på mornarna även fast det inte är det. Fingrarna i princip fryser till is innan man vet ordet av det och ett lager strumpbyxor är helt plötsligt inte tillräckligt. Tur att man kan värma sig med termosmuggar samt vänner som gnuggar händerna mot sina när man möts i korridorerna. Det är denna kyla jag faktiskt väntat länge på och nu är den äntligen här. Jag ser faktiskt fram emot vintern, jag är nog ingen sommarmänniska som jag trodde. Och trots en öroninflammation som inte verkar vilja gå över så har denna vecka nog varit den bästa veckan sen jag börjat gymnasiet, och det är ännu bara onsdag. 

Om tiden inte räcker till då?

Förkylning på förkylning och jag känner mest att snälla kan det inte ta slut på detta snart? orkar seriöst snart inte mer. Så fort man blir frisk så kommer något annat och tar över. Åh. Jaja, nog om det. Har mycket som snurrar i mitt huvud dessa tider. Sångläxor, gemuläxor, kvintcirklar, hur-man-tar-sig-ur-en-förkylning, ångest plus tusen andra saker. Och därpå massa grejer som måste planeras (spelningar, resor och sånt) och jag känner mest att herregud hur har jag tid ens? finns det ens nog med tid?.. Fast dock så är allt roliga saker så det löser sig nog, är bara inne i en stressig period just nu. Behöver någon att andas ut med. Nu har jag även blivit otroligt hes pga beroende som jag är kunde jag ej avstå kören idag, det var för roligt. Är en sån tönt. Nåväl. Hoppas allt är bra med er, och äntligen är det höst så det är ju någonting att vara glad åt iallafall! puss

Andas in andas ut, orkar jag så orkar du

En ny vecka har dragit igång och den startade med att jag kramade min bror hejdå för några veckor. Det var lite känsosamt då med tanke på att vi vanligtvis ses varje varje dag, hela tiden. Det är iallafall hans tur att äga världen nu och är så glad för hans skull. Idag är det tisdag vilket inneburit ensembleuppspel, lunch i kafeterian samt världens gosigaste tröja. Köpte den idag och känner mest att ja, jag kommer nog bo i den här framöver. Den äger, lärkan äger, mina vänner äger, kör äger, min nya kopp äger så ja, det mesta är rätt så ägigt nu för tiden. Så skönt!

En torsdag i september

Torsdag idag och denna dag blev betydligt mycket bättre än igår. Morgonfikade på Condis vilket innehöll massor av skratt, vaniljte och vilda diskussioner. Ikväll är det spelning på Lillan och det blir nog riktigt bra tror jag. Och juste, morgondagen lär också blir väldigt bra. Jag har endast två lektioner och på kvällen ska jag äta middag med mina fabulösa vänner. Lär bli bäst!

Allting handlar om oss numera

Dagen idag har varit riktigt dålig faktiskt. Har nog aldrig i mitt liv haft en så dålig dag. Ni vet när vad man än gör blir fel, man tappar allt och alla och man går runt med en klump i magen medan man känner att nä, nu ger jag fan upp. Så har jag känt idag. Lite bättre blev dock dagen då jag och en kär vän promenerade längs storgatan hem från skolan och upptäckte den internationella matmarknaden som har tagit plats i Luleå. Så fantastiskt!! Blir hungrig bara av att tänka på det. Imorgon är det däremot torsdag vilket innebär helt ny dag, två hål samt kör/ensemble vilket nog blir riktigt bra. Jag har höga förväntningar på dig, torsdag.

Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå

Ännu en septemberdag har gått, vilket innebar tandläkarbesök, blommiga magtröjor och sega ensemblelektioner. Äntligen har jag kunnat vira in mig i en stor halsduk utan att svettas ihjäl och det kändes så himla bra. Annars så är jag fortfarande förkyld vilket tar på mina krafter rejält, dricker ingefärste för att kurera samt lyssnar på Veronica Maggio. Det är en Maggiokväll ikväll.

Jag kan inte berätta, för man får inte tänka så

September har nu anlänt och därmed den första riktiga höstmånaden, och även fast det bara är den andra september ännu så har jag hunnit med rätt mycket. Jag har dragit på mig en förkylning, fyllt sexton år, ätit tårta i mängder samt upptäckt massvis med ny musik. Två veckor av skolan har gått och jag känner mig inte leds alls, utan är mer ledsen över att jag ej kunde gå iväg till skolan imorse. I helgen har jag varit mycket med Linnea vilket är ca bäst för hon ägerägeräger. Men nu känner jag att sommarvärmen gärna kan få försvinna. Jag är redo för mörker kyla vinrött lager på lager kängor stickade strumpbyxor halsdukar kaffe frost stämsång klassfester konserter. Samt att känna sig lite sådär höststormig inombords.
RSS 2.0