När tankar blommar och hjärtan bryts loss

Torsdag. Har haft en ganska bra dag faktiskt. Började dagen med att skriva dikter på svenskan och det var riktigt mysigt och hade väldigt mycket inspiration tack vare saker som hänt på sistone. Sen var det dags för inso, som förövrigt gick väldigt bra, och sedan samhälls. Dom lektionerna gick väldigt fort. På lunchen satt jag och diskuterade oviktiga saker med Hedda men som på något konstigt sätt, för oss, blir viktiga ändå. Shit, tycket om henne så himla mycket, min pärla i vardagen. Sen var det bara musiklektioner kvar på schemat och dom gick fort, speciellt ensemblen där jag överraskade mig själv genom att spela en jazzlåt på blockflöjt. Det var intressant och mycket roligt och lärorikt. Annars så har mycket annat hänt idag som fått en att tänka om lite och jag behöver verkligen sånt ibland, annars håller jag mig bara inne i samma gamla bubbla dag ut och dag in och det funkar ju inte i längden. Nu försöker jag väl mest förbereda mig mentalt inför nästa vecka där en massa prov och dylikt står på schemat. Ska bli så skönt när allt är över, alltså verkligen. Lovet kunde inte kommit mer lägligt. Och nu ska jag plugga engelskaglosor och sedan ikväll försöka skriva lite musik, hade jag tänkt. 

Fjortonde Februari

Idag är det fredag och även kärlekens dag. Så därför gjorde jag ett collage av kärleksfulla bilder med folk jag tycker mycket om. Har så många bra människor runt omkring mig dagligen och är så tacksam för det. Puss på er alla, även ni som inte är på bilden. 

Om du vill får du stanna kvar

Idag är det fredag. Till en början var dagen riktigt dålig faktiskt. Var på lite småsurt humör och var lite ledsen utan anledning, men fredagen livades upp och blev till en toppendag tack vare att jag, Hedda och Lovisa fikade på Unik i några timmar. Riktigt mysigt, tycker mycket om dom båda. Just nu sitter jag och fixar det sista till min klädsel till ikväll då det är firande för Linnea och Denise!! Temat är svensk film och jag ska vara Jennifer från I rymden finns inga känslor. Därav de rosa örhängena och extrema halsbandet på bilderna. Tror iallafall att ikväll blir en mycket bra kväll. Nu är det förresten inte alls många dagar kvar tills Arvid, Maja och Erland anländer hemma i Luleå. Längtar så det gör ont. Hoppas helgen går snabbt. 

Du är en sång på mina läppar, en klassiker

Idag är det lördag och jag har haft en mycket bra dag. Den började med att jag och pappa åt club sandwich till frukost och herregud vill bara tillbaka till New York!! Det var väldigt gott iallafall och en mycket bra start på lördagen. Sen tog jag en liten tur på stan för att sedan fika med mamma och pappa på Condis, väldigt trevligt! Efter ett tag så var det dags att gå till vetenskapens hus för att lyssna på både Filip samt Tree Things som hade spelning där. Så duktiga vänner! Mot kvällen har jag mest umgåtts med min familj och ätit middag med dom plus två andra bekanta till vår family. Har mått ganska dåligt idag pga ingen anledning alls men har verkligen inte haft någon ork till någonting. Nu är det iallafall bara ungefär en vecka kvar till mina hjärtan, som i nuläget befinner sig i Indien, anländer hemma i Luleå! Saknar dom obeskrivligt mycket. Men innan dess ska jag hinna med lite andra saker också. Bland annat så fyller en gosig vän, Linnea, till mig år på onsdag, sen på fredag är det firande för henne och Denise! Ska bli mycket trevligt. På tisdag ska jag och Selina shakea loss på vår danslektion på estetiska kommunikationen också, kommer bli oerhört intressant. Annars så rullar livet på i en helt ok takt, jag har mycket ny musik att lyssna på plus att jag har börjat göra mer det jag verkligen vill och bryr mig inte om "tänk om", det blir så tråkigt om det är sånt som stoppar en för det man egentligen vill. Försöker leva lite, och det funkar faktiskt. Tack och hej.
RSS 2.0