Finaste Mumford & Sons


Ljusglimtar i ett kallt och isigt oktober

Att om mindre än tre veckor befinna sig i stockholm. Att ha dansat, sjungit och trummat hela helgen med en massa coola haitier och sydafrikaner. Att träffa nya vänner och man bara klickar direkt. Att få fina godnatt sms. Att känna att man inte bryr sig ett dugg om det som en gång betydde så mycket. Att bli kallad naturligt fin. Att umgås med bästa vännen. Att ha höstlov och inte behöva ställa klockan på nollsex trettio fem dagar i veckan. Att gå runt i mössa, goströja och sammetsleggings och inte behöva bry sig ett dugg om hur man ser ut eller vad man gör. Att skratta runt på stan med vänner en helt vanlig torsdagskväll. Att helt enkelt bara kunna känna att fan, vad bra allting är just nu.
 

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Huvudet var sprängfullt med skolarbeten som skulle göras, inlämningar som redan var försenade och annat som man helst inte vill ska befinna sig i sitt egna huvud. Men nu har jag fått höstlov och allt är äntligen så himla mycket bättre och allt känns så solklart. I en vecka framöver slipper jag ligga halvsovandes i skolan och längta till dom där minutrarna på lunchrasten som verkligen spelar någon roll. Imorgon och på lördag ska jag iallafall sjunga och dansa och trumma för fullt på kulturenshus med gosigaste människorna och i veckan ska jag bara njuta av lovet och spendera tid med den jag vill. Och jag hoppas på bästa lovet någonsinn. För hoppas kan man väl alltid?

I will say you are my favorite one in town

I fredags nästan sprang jag hem från bussen eftersom att hemma väntade min ena bror. Han och hans flickvän har tågluffat i europa i en månad och i fredags kom dom äntligen hem. Så när jag kom hem hade jag och min ena bror kramkalas och så pratade vi om allt som har hänt under tiden vi har varit ifrån varandra. I helgen har jag också haft släktmys samt umgåtts med fina vänner. Ikväll kommer min bästabästa vän och sover hos mig. Vi ska se film och peppa inför sista skolveckan innan ett efterlängtat höstlov anländer. Imorgon ska vi också till gymnasiebyn för andra måndagen i rad, och på kvällen ska jag genrepa på kulturskolan. Har haft en så bra helg och kvällen kommer bli bäst.
 
"And if the breeze won't blow your way, I will be the sun
And if the sun won't shine your way, I will be the rain
And if the rain won't wash away all your aches and pains
I will find some other way to tell you you're okay."

Just sing little darling, sing with me

Pluggar inför matteprov, gosar ner mig i stickade tröjor, gömmer mig i stora sjalar, längtar till stockholm, repar inför flera olika föreställningar, besöker gymnasiebyn, traskar runt i docs, drar på mig dubbla strumpbyxor, skrattar med bästaste vännerna, fyndar på second hand, promenerar hem med fina vänner efter sång och dans på kulturskolan, dricker litervis med te och bara lever i nuet. Och jag kan konstatera att jag tycker mycket om hur allt är just nu, även fast höstmörkret fallit och kylan anländer mer och mer efter varje dag som går.

You know it's thriller, thriller night

Älskar detta.

It hurts like heaven

Tre nya tröjor som jag har köpt på sistone. Den blåa skjortan med blommor och den egentligen gröna tjocktröjan köpte jag på kupan idag, för bara trettiofem kronor tillsammans. Så himla värt det! Den pastellila gosiga tröjan fyndade jag för en vecka sedan på gina tricot. Nu lyssnar jag på coldplay och kvällen kommer spenderas med två av mina favoriter, nea och matilda. Tror det blir asgrymt faktiskt. Igår var jag och köpte thrillersmink till mig och emilia, jag är så himla pepp på måndag så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Vill bara dansa dansa dansa!

You'd save the best for last like I'm the one for you

Älskar att jag numera, i sex veckor framåt, slutar innan tolv på fredagar. Så himla skönt! Sedan jag kom hem från dagens lugna lektioner så har jag varit duktig och ägnat lite tid till att skriva lite svenskaarbeten. Nu är jag fredag- och helgglad och lyssnar på bästa adele. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men det blir nog bra hur som helst. Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska iväg och köpa thrillersmink, hihi.

Måndagen den första oktober

Idag har jag mest nynnat på robyns låtar hela dagen, ätit på max med min fina vän och hennes pojkvän, börjat på en ny period i skolan vilket innebär syslöjd och engelska (♥), myst runt i bästaste bästaste tröjan, joggat tvåtusen meter på superdålig tid, ätit rulltårta med sked i en djupskål och druckit te samt skrattat med mina vänner mest hela dagen. Så skoldagen har varit ganska bra alltså! Ikväll (om en halvtimme) ska jag cykla iväg till kulturskolan och dansa och lite annat ett tag, och ikväll ska jag plugga inför ett prov jag har imorgon. Jag är nervös.
Saker jag behöver just nu: höstlov. kramar. vila.
RSS 2.0