Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?

Stjärnfall, stjärnfallet är jag

Och du är himlen jag föll från idag
Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen för mig - varje dag


Do you ever think of me, in the quiet in the crowd?

Dagarna rullar på som vanligt med skrattatacker på lektioner, knäppa vänner som gör en lycklig, bröder som flyttar, choklad i mängder, ommöblering i hemmahuset, disconaglar, i blame coco i högtalarna, rep med familjen inför helgen som kommer samt alldeles för mycket läxor. På fredag far jag till stockholm, det ska bli så skönt att komma bort från gråa luleå ett tag och bara rensa hjärnan lite. Och jag vet att jag inte hör av mig jämt och ständigt, men jag kommer tillbaka så småningom med ny energi. Puss.

Från jorden och himlen och allt som jag ser

När kylan kryper sig fram mer och mer så försöker jag trösta mig med bussdejt med bästisar på mornarna, skrattattacker med fina vänner på rasterna, myskramar i sofforna i fiket med bästisar, biomys med världens mest fantastiska kör, mando diao's nya svenska album, hemmagjord pasta (bästa ever ju), massvis med godis och roliga smskonversationer. Allt löser sig trots allt, bara man verkligen vill det.

Sista dagen i oktober såg ut lite såhär

Eftersom att jag har varit så himla dålig på att blogga så kan jag ju bjuda på en video, på mig och min kompis matilda (till vänster). Den är lite konstig och så men jag hoppas att ni tycker om den ändå, hihi. Om inte annat så får ni iallafall se lite av mitt rum plus att ni får höra när jag pratar. Det är ju alltid något. Ha det fint, kära ni, så hörs vi senare. Godnatt.
RSS 2.0