Om det fanns nåt mer att ge så hade jag gett allt

Gör inte så mycket om dagarna, vilket är väldigt skönt. Idag har jag exempelvis spenderat det mesta av tiden framför serier, men jag har också hunnit med att städa mitt rum och lyssnat igenom alla maggios album, ungefär. Nu är klockan inte ens fem och det är redan kolsvart ute, och jag gillar det faktiskt. Mörkret har sin egna lilla charm. Och snart är det november, äntligen! Tycker mycket om frostbitna landskap, mörka kvällspromenader, att klä sig i flera lager under långkjolen, att handskas med höststormiga känslor samt att fika i timmar medan man diskuterar livsviktiga frågor tillsammans med några kära. Höstlovet har börjat bra och det kommer det fortsätta att göra också. Imorn ska jag fika med Emma, det blir bra. Hon är fin, hon.

Tjugosjunde oktober

Söndag kväll igen och veckan har faktiskt varit bra! Tacktacktack kära nån för att denna vecka blev bra. Vad har jag gjort då? jo, vi musikettor hade vårat första uppspel i aulan i tisdags och det gick väl sådär. Hade iallafall riktigt roligt och det är ju faktiskt det som räknas. Annars så har jag hängt mycket med vänner, skrivit prov som gått riktigt bra samt sjungit med kören i kyrkan på FN-dagen. I fredags var det också halloweendag på skolan och mina vänner (plus flera andra också) hade så himla coola kostymer. Vågade knappt vara nära dom. Och så har jag fått höstlov. Herregud så skönt, det är precis vad jag behöver! Så i helgen har jag gjort ingenting och trivts så himla bra med det. I veckan hade jag tänkt ta tag i saker som jag annars inte hinner med. Som att ha seriemaraton med min sol till exempel, och att fika med en kär vän. Och att skriva! Jag ska skriva massvis. Och så ska jag umgås med mina släktingar från övik för dom kommer och hälsar på i några dagar! Det blir bra. Älskar lov.

Alla fattar utom du

Söndag kväll och det känns så himla skönt att denna totalkatastrofvecka äntligen är över. Trots att veckan har varit hemsk så har denna söndag lyckats vara över förväntan. Jag och Lovisa bestämde oss för att bjuda massa folk vi tycker om hem till mig. Så då gjorde vi det. Vi åt cupcakes, lyssnade på jazz och drack te tillsammans och lyckades göra en annars tråkig söndag till något bra. Det var mycket trevligt, behövligt och gott. Imorn börjar iallafall en ny vecka, och jag ska verkligen försöka göra denna vecka till en bra en. Mina planer jag har hittils för denna vecka är: gå på konsert samt även medverka i två konserter, skriva engelskaprov som ska gå bra, eventuellt ha en mysig sleepover, kanske åka till umeå (hoppas det för jag känner ett stort behov av att byta stad i några dagar), få höstlov samt att vara glad. Det blir nog bra.
 

Never say the word, but our eyes always do

September avslutades på ett så himla bra sätt och det har fortsatt så jävla bra in i oktober med. Umgås med så mycket bra människor dessa tider. Har också verkligen fått det bekräftat att allt händer när man minst anar det. Och att det som man aldrig trodde skulle hända faktiskt händer ibland. Bara sådär. Och trots att man är påväg att bryta ihop helt och hållet mitt på dagen en grå jävla måndag klockan tolvnollnio så har man aldrig känt sig så hemma någonsin förut.
 
Saker som får mig att överleva ett tråkigt oktober är när man spontankramar en vän vid skåpen i skolan och kompisen säger det där var den bästa kramen jag någonsin fått. När man får ögonkontakt tvärs över rummet när vi har kör och man ler och börjar göra töntiga miner fast båda vet att vi egentligen borde koncentrera oss på stämmorna men ingen känner att det spelar någon roll. När en vän i princip säger att alltid när vi varit borta från varandra i bara några minuter så saknar jag dig redan och man inser att man känner precis likadant. När man lyssnar på låtar som ens föräldrar spelade för en när man bara var kanske två år och man blir alldeles rörd och nostalgisk.
 
Annars så köper jag halsdukar på rea, skaffar nya vänner, känner igen mig i låttexter och skrattar med min nya bästavän när vi sjunger fel för hundrade gången. Andra saker och ting i livet går fel för oss även där men vi vet då också att inte fan spelar det någon roll så vi skrattar åt det igen för vi vet att ja, det löser sig. Det gör alltid det nu för tiden. Och trots att oktober har fört med sig kyla och att jag för det mesta fryser hela tiden så är det varmt ändå. 
 
 - allt känns som ett skämt men samtidigt är det så bra som det någonsin kan bli.
RSS 2.0