Hand i hand fast vi inte får varann

Tre dagar sedan jag hörde av mig sist. Fredag och lördag var mycket bra dagar. I fredags hängde jag och hedda med varandra hela dagen i olika konstellationer. Vi åt glass i solen med Lovisa efter skolan vilket var väldigt vårigt och gott, och sen på kvällen repade vi med Björn. Mycket trevligt och det gick ändå ganska bra. Jacob kom förbi lite senare och då fortsatte vi att jamma lite och åt chips och sånt där mysigt. Igår jobbade jag först på dagen och det gick faktiskt väldigt dåligt. Sen begav jag mig till Jacob för att baka cheesecake och jamma. Det var ett himla projekt med den där kakan faktiskt, och resultatet blev väl ändå bra. Helt okej för att vara första gången tyckte vi. Sen for vi till stan för middag och för att spela Med andra ord tillsammans med Hedda och Agnes B. Det var roligt. Kvällen fortsatte sedan bra med lite mindre folk och mysig musik. Somnade sent pga olika anledningar men när jag väl sov så sov jag mycket gott. Idag var det meningen att vi, samma gäng som hängde igår, skulle ha brunchdejt på stadshotellet men efter massa tjorv blev det inte av. Så nu ligger jag i sängen, försöker överleva denna söndag trots lite ont här och var men antar att det blir bättre med tiden. Det är ju som sagt vad som sägs iallafall. Får hoppas att det stämmer, annars vet jag inte hur jag överlever. 

Kyss mig över bröstkorgen så jag får känna att jag lever

Idag är det torsdag och jag haft en mycket bra vecka faktiskt, trots mycket plugg. Har hängt mycket med vänner och sådär, sånt där välbehövligt som spontana tekvällar och skrattatacker på museet med någon man håller extra kär. Idag har jag gjort bort mitt svenska nationella tal (pratade om ett New York i oss själva) som gick väldigt bra, sjungit en svensk visa på terminsuppspelet samt hängt med Hedda och Jacob efter skolan. I helgen har jag inte så mycket planerat, imorn ska jag fika med älsklingslovisa efter skolan och sedan på kvällen repa med Björn och Hedda. På lördag ska jag och en vän baka cheesecake - mm mycket gott. Ser fram emot att se hur resultatet blir, lär bli intressant... På söndag har jag ingenting planerat så det återstår att se vad jag hittar på för något då. Har haft en bra vecka och hoppas att den fortsätter lika bra. Nästa vecka lär ju bli minst lika bra, går typ en och en halv skoldag och sen är det lov!! så himla skönt. Puss på er.

Att dina ord i natten är det enda som når in

Oj, så var påsklovet visst över. I övik var det lugnt och vårigt och det var precis som jag ville. Fick lite hopp om våren då jag var där ändå, att nu är det på gång liksom. Pappa och min bror Erland tog ett dopp i havet som också förevigades på film. 19 april och tre grader i vattnet. Rekord inom vår släkt tror jag. Idag har jag haft ett kärt återseende med en vän, ätit sen påskmiddag med familjen samt köpt en turkos gammal 60-tals cykel. Sen när den stod i garaget satte jag min egna cykelkorg från indiska på den så nu är det dags för cykeltider hörni. Perfekt tänkte jag och Lovisa - då hojjar vi till skolan imorn!! Aah april jag älskar dig. Jag har börjat klä mig i linne och ska nu (eller tänker jag iallafall...) börja använda mina stickade tröjor mindre för nu är det dags för lättare kläder och eftermiddagsfika på balkongen i solskenet. Får se hur det blir med det men man kan ju hoppas. Hej hej världen här är jag. 

You are the earth that I will stand upon

Hejhej kära ni. Nu är det måndag kväll och jag har haft en helt okej dag. Hjälpte Lis att leta examensklänning tidigare och nog tror jag att det gick ganska bra iallafall!! Ikväll har jag varit på handledarkurs och det var ju däremot inte så roligt men välbehövligt! Nu känns det här med att komma igång med körkortet inte så långt bort ändå. Skönt. Imorgon ska jag träffa Hedda och Björn för att repa lite på ett litet vårprojekt så att säga, kommer bli mycket trevligt. En annan grej som är mycket trevlig är att för någon dag sedan bestämde jag och min familj oss för att ta en liten påsktripp ner till Övik på torsdag! Det känns faktiskt väldigt välbehövligt, ska bli skönt att komma bort från luleå ett tag och Hornön är verkligen bästa stället för att rensa tankarna lite (=precis vad jag behöver nu). Bilderna är från då vi var på Hornön senast, det vill säga i julas, och kan inget annat än att hoppas att det är lite varmare och kanske lite grönare nu än då. Annars så är det bra med mig, lyssnar mycket på vårig musik och försöker hålla humöret uppe även fast det finns saker som håller mig nere. Men det blir ju bättre med tiden, det är vad som sägs iallafall, och man kan ju inte annat än att hoppas att det är sant. Det är ju iallafall vår nu, halva april har gått, och det är ju ändå bra i sig. 

If you wanna walk away I'll tell you all the things I know you wanna hear.

Hejhej. Idag har jag haft en mycket bra dag, den började med en sovmorgon och det säger ju ganska mycket faktiskt. Efter skolan så gick jag till muséet för att fika med Jacob, Linnéa och Diddley och det var mkt trevligt och gosigt. Sen begav jag och Jacob oss hem till mig för att mellanlanda lite, och efter lite trubbel i vardagen så hamnade vi, tillsammans med Hedda och Lovisa, på max för en riktigt god middag. Sen har jag mest hängt med dom hela kvällen och sådär. Bilden är från sist jag var i stockholm, tänkte att den skulle vara passande eftersom att jag och Hedda har ikväll bokat biljetter till stockholmskonserten Ed Sheeran ska ha i höst!! Så himla mysigt. Kan knappt vänta till att få upptäcka stockholm med henne, får typ rysningar när jag tänker på det. Har iallafall haft en mycket bra dag, har träffat massvis av mina favoritpersoner så den kunde ju inte bli annat egentligen. Imorn tar vi påsklov hörni - håll ut!

Nu nalkas våren, har ingen att gå med - och du gör precis som du vill

Nu är vi en vecka in i april och med mig har det varit lite till och från just denna vecka. Har hängt mycket med Lovisa och Hedda och tillsammans gör vi ett mkt bra team gällande allt, tycker jag. I lördags åt jag och min familj middag tillsammans och sedan krossade jag mina bröder i bowling, mm dom blev mycket imponerade! Sedan åkte jag pakethållare till punkhuset där det var firande för Filips arton levda år! Temat för kvällen var F och jag var utklädd till februari! Det blev en mycket lyckad kväll, en välbehövlig en på många olika sätt. I söndags njöt jag av aprilsolen på kulturenshustrappan (ps min favortaktivitet när det är sol) med Arvid och Maja för att sedan lite senare på kvällen tillsammans med Hedda bege mig till Lovisa på en liten spelkväll. Som sagt, vi är en bra trio. Idag är det tisdag och det enda jag har gjort är att plugga inför vårat matteprov vi har imorn, så himla tråkigt. Vill ha helg igen. Men efter imorgon kommer jag i princip ha lov känns det som eftersom att jag inte har många lektioner alls på torsdag och fredag, så det ska bli himla skönt. Påsklovet kommer väldigt lägligt må jag säga. Behöver en paus från skolkorrioderna för att rensa hjärnan lite i takt med att aprilsolen tinar upp luleås alla vintriga själar. Hmm. Hoppas allt är bra med er, pöss.




RSS 2.0