Om soldagar och lättheten


Hejhej hörni. Nu var det allt längesen sist jag hörde av mig. Nu är klockan snart tolv, det är torsdag (påväg mot fredag) och jag har haft en varm dag med vänner. Började dagen med att vakna upp bredvid Hedda för att sedan bege oss mot stadshotellet och frukost med Lovisa. Så gott och så välbehövligt. Imorgon ska hela våran klan, familjen plus Hedda plus Lovisa plus Maja, åka ut till vår sommarpärla ute i skärgården. Det ska bli riktigt gosigt och jag hoppas att detta sommarväder som bestämde sig för att besöka oss håller i sig över helgen. Annars så är det faktiskt väldigt bra med mig, känner mig lätt och inspirerad, vilket jag länge suktat efter. Ska dock bli skönt att komma bort lite över helgen, för att sedan ta itu med sista veckan innan det smäller till och blir sommarlov!! Ps idag är det lite mindre än två veckor till sommarlov och tre veckor till Italien, aaah. Letar dock fortfarande efter den perfekta klänningen till det italienska bröllopet. Puss på er. 

Allt som nu är fel det var rätt en gång

Hejhej alla ni. I skrivandes strund sitter jag och äter middag på min balkong i solen, lyssnar på musik (och fiskmåsar..) och har nyss varit och vänt ryggen mot rasism. Ikväll ska jag plugga och känner mest att det är så jobbigt att gå innanför dörren dessa dagar. Vill bara vara ute hela tiden. Bilderna som syns ovan står Hedda för, och de är från i lördags då vi lagade middag plus myste framför en sommarsolnedgång på en brygga och senare mot kvällen drack kvällste på unik. Det var en väldigt bra kväll, likaså var igår då jag, Hedda och Lovisa bestämde oss för att ta ett dopp i sjugradigt vatten och det gjorde jävligt ont må jag säga. Sedan myste vi framför en öppen brasa tills solen gått ned och åh tycker om de så mycket. Tycker också om att det nu börjar bli varamre och att man just kan ha sommarkvällar med vänner, det är sånt jag har längtat efter hela vintern och nu är de äntligen här. Annars så är det ungefär bara tre veckor till sommarlov och nästa vecka är det visst juni!? Vad hände mellan januari och nu är ju min fråga. Vart försvann februari, mars, april och maj? Nu ska jag fortsätta ta vara på solsken innan jag dyker ned i det sista plugget för ettan (ps om tre veckor behöver jag aldrig mer röra en mattebok eller NKbok, förstå lyckan!!). Hoppas det lyser om er. Puss. 

Du som sovit i min famn, trots att du sovit i min famn

Hejhej. Idag är det onsdag och jag har haft en ganska tråkig dag, eller tråkig och tråkig den har varit väldigt vanlig, men jag är glad ändå. Har många anledningar till att vara det så - varför inte? Jag har dock fått en väldigt svår sångläxa och just nu känns det omöjligt men hoppas att det släpper om ett tag, det brukar ju ge med sig sånt där.
Snart ska jag äta pasta och senare ikväll ska jag och min far på ett event på kulturens hus tillsammans med Hedda och hennes far. Det ska bli mycket trevligt. Imorgon har jag svenska nationella, skriftligt, och det har jag inget större problem med. Jag gillar ju att skriva. Det jag undrar mest över är hur jag ska fylla ut de tre timmar som är utsatta, brukar skriva klart mina texter på ungefär en kvart. Hmm. Får väl äta en massa godis eller så som utfyllnad. Annars så ska jag mest hänga med vänner efter skolan imorn och på fredag ska jag också det, och på lördag. Skönt. Tycker ju om mina vänner. 

I en sekvens där allting flyter samman

Här är jag hur jag ser ut nu respektive hur jag såg ut för ett år sedan. Det är kul med tillbakablickar tycker jag. Idag har varit en bra dag, trots att jag glömde mina nycklar hemma som jag märkte när jag precis slutat... Men då bussade jag till Lovisa och det var mycket trevligt. Nu lyssnar jag på den musik jag gjorde i sommar och får värsta cravingen efter sommar! Tur att vi bara behöver ta oss igenom fem måndagar till och sen är det lov då. Ikväll ska jag på biodejt med Hedda och det ska bli mycket trevligt. Har skrivit rätt lite på sistone (både på bloggen och för mig själv), trots att jag verkligen har känt för det och har haft saker att skriva om liksom. Vet inte vad det är men är inne i någon svacka, gällande allt i princip. Lyssnar mycket på peppande musik för att känna så mycket vårpepp som möjligt, ibland går det bättre ibland sämre, men så är det väl med allt. Jag har iallafall haft en bra dag och hela resterande del av veckan är fullspeckad med olika aktiviteter och det kommer bli mycket bra. På lördag till exempel, då fyller Hedda sjutton år! Så roligt! Hoppas att ni har det bra ni med, puss. 
RSS 2.0