You were all that, all that, all that I needed

Augusti lider mot sitt slut och den första skolveckan är avklarad, och numera är det en vecka mindre till studenten. Jag klär mig mest i vida byxor och dricker kaffe på stan i olika konstellationer och därmed har min mage aldrig mått sämre, men vad gör väl det när själen mår bra, typ. Annars har jag börjat se om OTH för sjätte gången och spenderar därmed det mesta av min lediga tid i sängen, bästa ever egentligen. Den senaste veckan har livet känts himla lätt trots skolstart och en förkylning som verkligen tärt ner mig, men som sagt så jag jag mått bra ändå. Kanske på grund av kära återseenden med nya vänner och även nya viktiga bekantskaper. Ikväll bjuder min bror på italiensk middag och på tisdag så fyller jag visst arton år. Känns väl trevligt, typ. Annars så lyssnar jag väl mest på BORNS och försöker få ordning på livet och att hitta ro till att vara i skolan. Går väl sådär egentligen. Hoppas allt är bra med er och att ni hittar ro till vad ni än vill göra. Puss på er. 

Maybe you were the ocean when i was just a stone

Hej fina fina. Det är slutet av sista veckan på sommarlovet och trots denna stress och panik som kaosar i mitt huvd så är jag väldigt lugn och glad iallafall, och trots att vädret inte har alls varit på topp i sommar så har jag haft ett så himla, himla bra lov. Lugnt och kravlöst, och ändå har jag gjort någonting vettigt av varje dag, och det har faktiskt känts himla skönt. Har varit borta mycket från stan vilket har varit precis det jag behövt. Det senaste äventyret jag var på var ju när jag och Amanda fick nog och drog ned till Umeå och Övik för att andas. Trots knappt någon lugn stund där också så var det en perfekt liten resa. Imorgon drar luleås, enligt mig, bästa festival igång och jag är mycket mycket taggad! Det ska bli fett att se Hurula, Beatrice Eli, Jonathan Johansson bland annat, och så ska det såklart bli fint att träffa kärt folk också. Så imorn ställer jag och amanda in oss på festival-mode och ska laga middag tillsammans och hänga och kramas och sen se mkt bra liveartister senare på kvällen. Perfekt avslut på mitt sista sommarlov någonsin typ (!!!!panik). Hoppas att allt är bra med er och att ni känner att hjärtat inte slår i hundratusen slag i minuten (på ett dåligt sätt alltså). Puss på er käraste. 

Söndag kväll andra augusti

Söndag kväll. Två och en halv vecka sedan jag hörde av mig på riktigt sist. Det går ju att vara mer konsekvent än vad jag är, om en säger så. För det mesta så har jag befunnit mig i skärgården de dagar som gått och varit i absolut ingen kontakt med omvärlden ungefär. Det är så skönt att det kan vara så och att det är så lätt att hitta lugnet i att inte behöva bry sig om vad som händer på sociala medier, att bara kunna släppa allt. Trots detta så är det också skönt att kunna komma in till stan och tanka lite stadsliv innan en beger sig bort från civilisationen igen, vilket är precis vad jag gör ikväll. Idag kom jag hem från skärgården och under tiden jag varit hemma har jag hunnit träffa lite släkt och så och även planerat inför veckan som kommer. Imorgon åker jag ut till skärgården med lite släkt även då, men bara för någon natt eller så, för sedan ska jag faktiskt till Umeå och sedan Övik. Ska bli så himla, himla skönt att byta stad för ett tag, för denna stad kväver verkligen mig på så många sätt. Så på torsdag ungefär blir jag och amanda sambos i umeå i några dagar. Ska väl äta tomatsoppa, dricka kaffe och gå på andra gator för det mesta, men förhoppningsvis också träffa lite umeåvänner! Sedan åker hon och jag tillsammans med min mamma då till Höga Kusten, Hornön, och befinner oss där i några dagar. Ska bli fint att visa henne stället jag i princip är uppvuxen på. Att titta på solnedgången uppe på berget, att plocka ängsblommor längs sommarvägen samt att spring barfota på solvarma klippor är sånt jag aldrig växer ifrån. Hoppas att allt är bra med er och att ni spenderar sommaren som ni vill - även om vädret inte presterar så bra. Puss på er <3
RSS 2.0